Bojović uprkos nezakonitim radnjama nadomak Energoprojekta

Komisija za hartije od vrednosti posle jučerašnje sednice saopštila da je odobrila ponudu Napred razvoja

Ostavite komentar


  1. Školski primer udružene prevare, potpomognute komisijom za zamazivanje očiju i korumpiranih vlasti.
    Stid me što sam srbin, prvi put u životu!! Sad razumem zašto smo svima odvratni.

  2. Daj da uništimo ono što je preživelo i što dobro posluje, pa da zatvorimo krug.

  3. Sta reci, Srbija je dotakla dno, dna…leglo korumpiranih politicara, vodja, i njihivih braca. Nije mi jasno, ako covek poseduje toliko firmi, koje je unakazio, posluje sa gubicima…da mu se dozvoli bilo kakva veza sa Energoprojektom. Firma posluje 66 godina, ko je Bojovic, ko su braca Vucici i ostala korumpirana vlast da cerupaju firmu koja posluje uvek u pozitivnom bilansu, u toliko drzava sveta, svetle obraz propaloj drzavi. Koji je to nivo legla korupcije.

  4. Srpsko trziste kapitala ne postoji. Na berzi kompanije uopste ne skupljaju kapital i berza ne transferise sredstva od onih koji imaju visak ka onima kojima je potreban. Beogradska berza sluzi da tajkuni dodju do akcija radnika prevarama preko povezanih kompanija za cenu koja je daleko od realne. Finansijski izvestaji se namestaju slucaj recimo Luke Leget gde je dovoljno samo procitati misljenje revizora,ili Vode Vrnjci gde vecinski vlasnik Gobeljic brutalno krade i otima dobit koju je visestruko smanjio u izvestajima. A slucajeva gde se kao u Energoprojektu dolazi do vecinskog udela preko povezanih lica je mnogo,i tu se ne upucuju ponude za otkup. Sto dalje od berze jer nema zastite malih akcionara. Mali akcionar , je po recima Grahama jednog od najvecih investitora , vlasnik kod kojeg menadzment radi ! Koliko je ovo smesno za Srbiju, e na tom je stepenu trziste kapitala.

  5. GRESKA- SLUCAJNA ILI NAMERNA : DUNAV -osiguranje jeste drzavna firme, NO AKCIJE JE PRODAO NEZAVISNI PRIVATNI PENZIONI FOND zaposlenih u DUNAV-osiguranju , sto je VELIKA razlika u odnosu na izneto u tekstu ; Nazalost , svojom indolentnoscu , nemarom, samovlascu , .. menandzment Energoprojekta je doveo do svega iznetog

  6. NEKAD BIO "ENERGOPROJEKT" SAD ĆE BITI "energoprojekt",BUDUĆNOST MU JE PREDVIĐENA POODAVNO.U SADAŠNJOJ ZGRADI ĆE BITI italijanska robna kuća,a "energoprojektić"pravi novu manju .NAZDRAVLJE USRANA SRBIJO,"NAŠA"SRBIJO,ŠTO TE MNOGO VOLE SVAKI DRUGI DAN,NA TVu.LOPOVLUK 2000 TRAJE I DAN DANAS.

  7. Istine radi jedini prekrsaj Bojovica je pokusaj da povezana lica kupuju do 24.9% Ideja je bila jednostavna… povezana lica kupuju do crte, onda Napred otkupi akcije od povezanih lica i proglasi nameru o preuzimaju. Razlog ove akcije je kupiti po sto nizoj ceni.

    Dunav ne bih krivio. Dobijati 1% od dividende je sramota. Menadzment pravio gubitke u visokogradnji isisavao promet pravio fiktivne gubitke, smanjivao plate radnicima a sam se bogatio.

    Ovakav nacin preuzimanja je normalan svuda u svetu… u EP se glavna bitka vodi oko toga da postojeci menadzment ne ostane bez polozaja!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.