Brnabić: Auto-put mira prioritet za Prokuplje

Ostavite komentar


  1. „Autoput mira“ je zastrasujuce cinican naziv za trasu koja se gradi iskljucivo u interesu transporta NATO trupa i naoruzanja. I nemojte vise da lazete. Niti Srbima treba autoput do Pristine niti do Tirane i Draca. Srbi tamo nikada nece biti dobrodosli i niko nikada iz Srbije tamo nece putovati. To je tzv autoput iskljucivo u jednom pravcu; ka nasoj teritoriji. I prestanite vise da lazete ovaj ubogi narod!

  2. Зашто би влада заседала ван Београда. Ради се о расипничкој влади па ајде нека влада објави трошкове таквог свог маркентишког потеза. Ради се о влади или човеку који хоће да направи аутопут за албанце јер му је то задатак. Не прави се аутопут због Вас који живтте у Прокупљу Ви сте колетеларни добитници. Србији не треба аутопут за Приштину нити постоји један оправдан разлог за такву инвестицију.

  3. U pitanju je iskljucivo interes Albanaca i onih koji ih sponzorisu. Auto-put na Kosovu i u Albaniji koji je gradila americko-turska firma je iskoristen oko 10% i nepovezan je sa evropskom mrezom puteva i samo izgradnjom nastavka u Srbiji i povezivanjem na koridore u Srbiji dobija smisao.Taj auto-put Albanci inace nazivaju i „patriotski put“ sto dovoljno govori o tome o cemu se tu radi. Jos jedanput, u pitanju je interes Albanaca i njihovih sponzora i neverovatno je da pojedini srpski politicari i oni koji su na vlasti forsiraju izgradnju tog auto-puta iako po Srbiji ima na desetine bitnijih puteva koje treba porpaviti ili napraviti. Spomenimo samo onaj prema prijateljskoj Rumuniji, drzavi sa 20 miliona stanovnika, clanicom EU, sa milionskim brojem gastarbajtera koji bi se iz Spanije i Italije vracali kroz Srbiju i sa hiljadama firmi iz Italije koje se nalaze sa druge strane granice. Izgradnja auto-puta u Albaniji i na Kosovu je bila pracena brojnim korupcionaskim aferama u koje su bili upleteni albanski politicari, samo da i iza ovog nerazumnog insistiranja da se gradi taj auto-put u Srbiji ne stoji nesto slicno. Srbija treba da se ponasa kao i Albanija koja je protiv prodaje telekoma u Albaniji kompaniji iz Srbije iz strateskih razloga.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.