Brnabić: Folksvagen još nije odlučio da li će otvarati nove pogone u ovom delu Evrope

Ostavite komentar


  1. Folksvagen je gigant koji bi ekonomiju jedne zemlje kao što je naša preokrenuo na veliko!

  2. Nadamo se doladku Wolksvagena u Srbiju i drzava ce svakako dati sve da do te investicije dodje.

    1. Lavica:Srbija preduzima sve mere kako bi Folcagen stigao u Srbiju.

    2. Eee,pa nesam si znao ništa o tem „doladku“ Wolksvagena. A sve je evidentnije da ni u Wolksvagenu ništa neznaju o tome. Očito je da su se vremena promenila.Nekada su „lavice“ bile predatori koje su ubijale da bi nahranile sebe i lava,a danas žvaću žvaku verovatno iz razloga što je lav sit.

  3. Novosti, prenoseći nezvanične informacije, pišu da je Vučić juče imao sastanak i sa predstavnicima „Folksvagena“ u Volfsburgu, koje je, kako prenose, „molio da dođu u Srbiju, navodeći prednosti poslovanja i dobre osnove za plasman vozila na brojna tržišta sveta“

  4. PENZIJE RASTU, NO KADA??

    Izjava premijera(ke), da nema problema sa daljim povećanjem penzija i plata, je floskula Ane i ΛV već dve pune godine. Stalno povećavaju penzije, a penzionerima sve prazniji džepovi, jer nemaju potrebe za praznim novčanikom. Penzije penzionerima nije povećana penzija od kraja 2017. godine, osim obustavljanja bezdušnog i zločinačkog otimanja im penzija. Samo siromašnim penzionerima je povećana penzija za basnoslovnih 5% ili 500 do 1500 dinara mesečno. Zašto se onda on(a) kači na genitalija penzionera i penzionerki? Štede na penzionere, a proplakaše autoputevi, od kada ih puštaju i nikako da ih pušte u saobraćaj. Autoputevi od žalosti već proplakaše, pucaju i suze za automobile. Tamo ulaganja su tolika, da niko i ne zna koliko koštaju. Otvorene su 180 fabrike kao strana investicija, Vučića ama baš ništa ne koštaju(?), za uzvrat dobija epp i slikanje, a prosečni građani su mu tri puta siromašniji nego u Hrvatskoj i Madžarskoj

  5. Naravno da je priča o Folksvagenu još jedna propagandna ujdurma. Dolasku Folksvagena u Srbiju se protivi suindikat u Folksvagenu. Za one koji ne znaju, polovinu nadzornog odbora u ovoj kompaniji čine predstavnici sindikata. Uzgred, srpske vlasti su dva puta, onako džiberski, obmanuli Folksvagen kada je imao ozbiljnu nameru da otvori svoje pogone ovde, jer u poslovnoj politici Folksvagena nema stavke – ugrađivanje urođeničkih poglavica.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.