Brnabić: Ne slažem se sa Vujovićem oko standarda

Ostavite komentar


  1. Ima li nešto sa čime se vi slažete? Sve ono u čemu smo negativno kotirani(a toga je sve više), premijerka kategorično negira odbijajući svaku kritiku glupim obrazloženjima. Kako mislite da uradite nešto za društvo ako ne prihvatate kritiku? A da, zaboravio sam. Oni vaši to i ne shvataju pa možete kako hoćete.

  2. Čovek je samo izneo tačne brojeve, a ovi se sručiše na njega ko pljusak.Verovatno računaju da, po običaju, bukom sakriju istinu.

  3. I ti ćeš prekosutra postupati kao i ovaj bivši Vučićev ministar. Počela je sezona preletanja od Vučića prema „Jedan od 5 000 000“. To svi vide i svi znaju.

    1. pa otvorismo novi aero-drum ,povise Kraljeva,svi ce da prelecu….Svi,svi,svi….!!!

  4. Ni ja e ne slazem, ne 185 godina, vec 300 godina iza celog sveta.
    Somalija je razvijena u odnosu na srbiju.

  5. Slazem se sa njo. Ne treba nam 185 godina vec samo 100 godina. Sta ovaj covek prica?

  6. Vujovic digitaljim recnikom,delete brata Brnabu i vladu komplet..Njegova je bruka sto je 4 godine bio mimistar te vlade i trpeo brata Brnabu da mu sefuje..A tek sad izneo istinu koju inace zivimo

  7. Jedno je ne slagati se, drugo je lagati se a treće je biti svestan ili nesvestan te svoje prirode. Ako si nesvestan, nije ti tu mesto, ako si svestan, mesto ti je u zatvoru, jer ne lažeš svesno samo sebe, već svoju zemlju i sve njene građane.

  8. Vidi ti nase premijerke: Ne slaze se sa Freedom House pa ni sa Vujovicem. Jos Vujovica zove neodgovornim.
    A onda doda da Srbija tek sada UVODI „osnovni red i zdrav razum“. Znaci da u nasoj ekonomiji u ovom momentu nema ni reda ni zdravog razuma. A oba ce da uvede ona sa Sinisom Malim pod mudrim vodjstvom AVa. Sta da se kaze na ovo? Nek na je Bog u pomoci? Bez’te kud koji? Kuku majko?
    Izaberite sami.

  9. Premijer(ka) ne mora da se slaže sa pričama Vujovića, ali on je i u pravu, koliko on(a) se ritala i busala.Prikazivanje našega procentualnog porasta BDP kao u vrhu Evrope je samo zamajavanje i ništa ne pokazuje dobro za ovu zemlju, osim hvalospeva i bajkolaži. Sa prosečnom platom u oktobru u Srbiji od 422 i penzijom od 211 era, iza Poljske (593.758 milijarde $ ili 15.406 $/stanovniku), ima najveći porast BDP sa 4,8%, a Luksemburg 3,4%. S druge strane iznos BDP je u Srbiji 6.534 €/stanovniku (porastao za 300 €/stanovniku), a u Luksemburgu 110.000 evra po stanovniku (porastao za 3.740 €/stanovniku), pa neka prepametna Ana izračuna ili neka pita šefa koliko nam godina treba da stignemo napredak Luksemburga. Dobiće rezultat da nam trebaju više godina od 185 godina da bi stigli vodeće države EU. Samo što krenu vlastodršci da hvale privredni rast, desise maler, pa taj porast ode u nazadovanje, a realni rast u EU je i deset puta veći od našeg. Hvalospevi nisu zabranjeni, ako ima ko da ih sluša?

  10. Premijer(ka) i doktor plagijator Mali ne moraju da se slažu sa pričama Vujovića, ali on je i u pravu, koliko oni se ritali i busali. Prikazivanje našeg procentualnog porasta BDP kao u vrhu Evrope je samo zamajavanje i ništa ne pokazuje dobro za ovu zemlju, osim hvalospeva i bajkolaži. Sa prosečnom platom u oktobru u Srbiji od 422 i penzijom od 211 era, iza Poljske (593.758 milijarde $ ili 15.406 $/stanovniku), ima najveći porast BDP sa 4,8%, a Luksemburg 3,4%. S druge strane iznos BDP je u Srbiji 6.534 €/stanovniku (porastao za 300 €/stanovniku), a u Luksemburgu 110.000 evra po stanovniku (porastao za 3.740 €/stanovniku), pa neka prepametna Ana izračuna ili neka pita šefa koliko nam godina treba da stignemo napredak Luksemburga. Dobiće rezultat da nam trebaju više godina od 185 godina da bi stigli vodeće države EU. Samo što krenu vlastodršci da hvale privredni rast, desi se maler, pa taj porast ode u nazadovanje, a realni rast u EU je i deset puta veći od našeg. Hvalospevi nisu zabranjeni, ako ima ko da ih sluša? Da se razumemo Vučić vlada od 1990. godine do danas, što kao radikal, što kao radikalni naprednjak, sa pauzom od 2000. do 2012. godine, te da su prethodni krivi za loše stanje u Srbiji nije tačna tvrdnja, jer dugo su bili u vlasti i radikalizovani naprednjaci.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veselinović: Radi se uz pritiske, institucije ćute, poslodavci još jače gaze zaposlene 9

Veselinović: Radi se uz pritiske, institucije ćute, poslodavci još jače gaze zaposlene

Predsednik Udruženih sindikata Srbije "Sloga" i narodni poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Željko Veselinović izjavio je danas da radnici rade za mnogo manji novac nego pre, uz konstantni mobing, pritiske i maltretiranje, dok institucije ostaju neme na takve stvari, a poslodavci, koji "obilato pljačkaju građane Srbije, kroz sumnjive subvencije" nastavljaju još jače da gaze radnike.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.