Brnabić u Kragujevcu: Dogovoren prekid štrajka

Održan sastanak premijerke i radnika Fijata

Ostavite komentar


  1. Ona hoće taktikom "zavadi pa vladaj" da sruši štrajk. Braća su i radnici u Goši, Juri… Šta je sa njima? Kako ste pompezno otvarali fabrike, tako pompezno i rešavajte nagomilale probleme.

  2. Čime li im je zapretila što „ne pokazuju dovoljno ljubavi prema Srbiji”?… Jer bitniji je investitor od gladnog radnika…

  3. Prvariće nas Ana, pa će slati transkript na tumačenje jer nije baš rekla to što smo razumeli. Hoćemo Vučića da nam reši situaciju jer je ona neuverljiva.

  4. Ovo je isto,kao i onaj crkveni voz.Vucic izmanipulisao,Vucic resio problem.

  5. Nisam uopšte optimista zbog ovog "rešenja". Voleo bih da nisam u pravu, ali bojim se da će ih izigrati.

  6. Tako i kod mene u firmi ista priča.
    Kupili firmu amerikanci i dok su bili tu da organizuju posao radilo se fer, čim su naši preuzeli upravljanje na lokalu nastao je opšti haos, tu se više ne zna i ko je sa kim ni ko je protiv koga. O nameštanjima poslova i unapređivanjima poslušnih nesposobnjakovića ne vredi ni trošiti reči.

  7. Pregovori sa Italijanima a prekinut strajk???
    Ako se ne dogovorite za tri dana,a necete, to su zabari, vi radikalizujte strajk do kraja
    Ne znaju oni nasu "snagu",
    A ova iznela sve argumente pa pregovara(sto se kaze"skinula gace"). Sto ne zapreti sa necim konkretno, naplata poreza….
    Vucko je ipak INTELIGENTNIJI
    Srecno KG, fiat vodi 1:0

  8. Схватила премијерка да радници нису изманипулисани. Брзо капира.

  9. Narode bez kičme, daleko si evoluirao, ali eto, vraćaš se na nivo amebe.

  10. Samo na sastanku da ne bude prisutan čovek diktatorskih manira, poznat kao AV, može se očekivari da bude postignut dogovor. Inače, ako taj bude prisutan neće moći niko drugi da dođe do reči. Jer će AV da arlauče, vrištti i pišti kao zmija zvečarka: "To ste vi od opozicije prevareni, znam ja ko ste i kakvi ste, na štrak su vas naterali "žuti" i neki oko njih, sigurno i Janković!!!" Ono nije normalno da predsednik bude prisutan, no, ko to tamo reče da je normalno?!

  11. Toliko o poštovanju zakona. U Srbiji zakon važi samo kada je na štetu sirotinje. Toliko laži, obmana, pretnji i šikaniranja još nije viđeno. I naravno problem nije rešen, samo su zapušena usta radnicima pretnjama da ne samo da će izgubiti posao već da ga nikad više neće ni dobiti (dok su u Srbiji). A nesposobna rukovodstva (i fabrike i države), samo da podsetim: to su naši, domaći, lopovi; nastavljaju da uništavaju sve čega se dotaknu.

  12. „Videćemo šta ćemo dobiti, ali sindikati su već pobedili u tome da je Vlada uz njih.“ Hm… a zar Vlada ne bi trebalo da uvek bude uz svoje građane?

  13. Pokrenite akciju,da se rts-u oduzme pravo "javnog servisa!"-Oni su samo vašarski zvučnik za širenje sns propagande i veličanje najvišeg (2m,sa štiklicama) vođe agitpropa!-A njihovi botovi su sam propali studenti,s viršlom u majonezu!

  14. Odlično, a sada prekinite sa izdavanjem dozvole za korišćenje nacionalne frekvencije barem televiziji "Pink" , ako ne i televeziji "Happy", zbog zloupotrebe nacionalne frekvencije!

  15. NIJE PAO DOGOVOR VEC PUKLO SOROS BURE RAJA SNIMILA SITUACIJU UZELA KINTU PA PONOVO NA POSAO TAKO RADE SUMADINCI JADNA NULTA OPOZICIJA.

  16. Gledam komentare i neverujem, ne AV nije inteligentniji lepsi bolji ili jaci od npremijerke, bukvalno su isti, isti govor, isti maniri, sve isto I protiv naroda u korist kapitalista. Borite se ljudi za svoja prava i ako vam ne ponude bolje uslove opet u strajk. Oni gube trenutno mnogo vise I ne mogu doveka da blefiraju

  17. Baš divno, trebalo je samo da je zamole da dođe ponovo za neko vreme da objasni izvršiteljima kako ne treba da im popisuju stvari kada im de se pojave na vratima zbog neizmirenih obaveza prema državi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.