Bušatlija: Očekujem povlačenje Etihada

Ostavite komentar


  1. Što bi se povlačili,imaju 49 vlasništva,pa kada država ubaci pare njihovo je 49%.Davno su oni otkazali kupovine novih aviona,iznajmljivali su svoje avione Er Srbiji,pilote iznajmljuju drugim kompanijama,povukli su menadžment?

  2. Ako niški gradonačelnik stavi paraf na prelazak gradskog aerodroma u državni i promeni se menadžment, povećaju takse onda će država i grad i te kako plaćati penale. Drugi problem je što će kompanije koje lete sa niškog aerodroma preći na BG, jer naši političari nemaju moć da ih spreče zbog sporazuma o otvorenom nebu i to će biti siguran kraj Er Srbije. Da Vučić kraj sebe ima profesionalce ne bi se uvalio u ovaj haos, ali pošto beograđani hoće sve pod svojom šapom ovo će biti bolna lekcija za sve. Mržnja koju naši vlastodršci gaje prema nišlijama vratiće im se kao bumerang i uništiće ne samo niški, nego i beograski aerodrom, kao i Er Srbiju, pa će AV moći da se hvali kako je jednim bahatim potezom sve urnisao.

    1. Koje reference poseduje premijerka Srbije da razgovara sa prestavnicima Rajanaira.Malovica ili nekog veceg znalca za savetnika.Jadnali si Srbijo. sta si docekala

    1. Koje reference poseduje premijerka Srbije da razgovara sa prestavnicima Rajanaira.Malovica ili nekog veceg znalca za savetnika.Jadnali si Srbijo. sta si docekala

    2. Oglasice se neki satrap iz automehanicarske radionice bez brige,hrabra je to fela ne zato sto se ne boje vec sto se nicega ne stide.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.