Čadež: Pomoć Hrvatskoj je pitanje solidarnosti, a ne nacionalnosti

Ostavite komentar


  1. Lepo je i sto to kaze bas pripadnik hrvatske etnicke manjine u Srbiji. Koja ima cak i predsednicu vlade

  2. G.Cadez. ,ovde se ne postavlja pitanje solidarnosti,vec ODLUKA JEDNOG COVEKA VAN ZAKONA,da deli nase pare po licnom nahodjenju.

  3. Je li bre „naučniče“ gde je bila ta solidarnost tvojih zemljaka, kada su u Srbiji bile poplave i zemljotresi, objavi, koliku pomoć smo dobili tada od njih ?
    Ali šta drugo očekivati od austrijskog novinarčića koji je postao Predsednik PKS a da nikada nije bio privrednik i da nije imao nikada, nikakve zasluge za razvoj PKS , pre izbora !
    I sada deli naše pare !!!

  4. Pitanje je čemu to? Mene sve to podseća na narodnu izreku „hrani kuče da te ujede“.

  5. Trebao je i zemljotres da se desi da bi se prikazalo kakvi su to ti (ne) ljudi tamo (pored svih zlocina za koje nisu odgovarali ) nisu mogli da odole da kada su gradil kuce za Srbe gradili su ih kako ne treba bez gvozdja bez armature za razliku od izgradjenih kuca za Hrvate te su se i najvise srusile takve kuce, one gradjene za Srbe kakav je to polusvet . Ali Srbi ne bi bili Srbi da se svaki put ne iscudjavaju njihovim iznova i iznova zlocinima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.