CarGo podneo krivične prijave zbog nelegalnog oduzimanja vozila

Ostavite komentar


  1. radio po nalogu Zorane Mihajlović?! Od kada je Mihajlovićka nadležna za rad gradske inspekcije i može da im izdaje naloge?! Je li inspektor maloletan i njime je moguće manipulisati? Da li postoje kod njega neka ograničenja, te nije u stanju da shvati šta mu stoji u opisu radnog mesta? Postoji li mejl kojim će dokazati da je radio po Mihajlovićkinom nalogu? Mogu li inspektori skinuti sa sebe odgovornost ako svesno krše svoja zakonska ovlašćenja? San prosečnog srbina je da se uvali na državna jasla i da se večito krije iza nečijih naloga. Niko od takvih maloletan nije, zna koje su sankcije za kršenje zakona i moralo bi da se krene sa sankcionisanjem istih. Ne smeju inspektori biti iznad zakona. Ne verujem da bi poslušao Mihajlovićkin nalog ukoliko bi od njega tražila da skoči u bunar, tada bi i te kako bio glasan i zahtevao zaštitu javnosti. Po istom principu inspektori moraju da postupaju i kada se od njih zahteva da izlaze van zakonskih okvira. Nadam se da će ovaj inspektor snositi odgovornost, jer bi se na njegovom primeru uhlebljeni na državni kazan naučili poštovanju zakona, a prekinuli da poštuju želje foteljaša.

    1. Naravno da treba da odgovara ukoliko je uradio nesto sto nije u okvirima njegovih ovlascenja. Ali dokle vise te price kako je neko negde uhlebljen i nista ne radi. Zasto se generalizuju stvari vecito? Svi taksisti su bagra; Svi saobracajci uzimaju pare… U svakom zitu ima kukolja ali necemo ga istrebiti ako pljujemo po svemu. Pojedinci kao ti na sva usta pljuju drzavnu sluzbu zato sto nisu uspeli da se ubace u istu pa lece frustracije. Postoji zakon koji ce da utvrdi da li je vozilo oduzeto po pravilu ili ne. A ukoloko nije, zna se, debele kazne. A sto se tice inatrukcija foteljasa, da je neko dao takvu instrukciju ko je mocan zasto bi samo jedno vozilo bilo oduzeto? Da li je neko mozda pomislio da su taksi udruzenja (koja su ogorcena car go) vrsila pritisak da se to vozilo uzme?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.