CLS: Niko ne treba da bude iznad Beograda, pa ni Dejan Stanković

Ostavite komentar


  1. Samo bi da ocrnite nekog .
    Pa makar u lazima.
    Zgrada u kojoj se nalazi kafana Manjez se ne rusi znaci ostaje u dalje.
    I sta cemo sad?
    Mozda izvinjenje?
    Samo vi to ne radite

  2. “ Istorijski važne zgrade“ daj ne lupajte gluposti, pa to su zgrade sa zajedničkim klozetima. To najsrčanije brane ovi pro su pokupovali stanive od po nekiliko ara na najelitnijim lokacijama a ovde se zalažu da se čzva nešto čemu je rok istekao pre 50 godina.

  3. Zasto se ruse? Zasto se ne renoviraju? Nigde u svetu tako nesto se ne rusi. Neko se debelo ugradio.

  4. Neka su i ružne i stare, ali …da li mora nova da bude takodje ružna, mora li milioni da se zarade. Ko god da je investitor, proslavljeni fudbaler ili anonimus iza koga se kriju političari na vlasti, može li bar jedna zgrada da bude primerena Beogradu, a ne monstrum sa čardakom.

  5. gazdamilutine&Pantelija: ako je neka zgrada stara, ne znači da je bezvredna. Treba da se renovira i očuva. Tako rade države koje vode računa i o svojoj istoriji. Oni koji misle da istorija počinje od njih rasturaju sve postojeće.

  6. Deki, ima rafiniran ukus. Niko kao on nije znao da zategne štucne i onako elegantno istrči na teren. Esteta, par exellence. Najfiniji ukus. Rafiniran do boli. Ono, on pa Gaudi. Bio je nezamenjiv graditelj igre u Laciju i Interu, zašto ne bi bio graditelj i u Beogradu koji je ipak niža liga.

  7. Neka ruse sve staro sta xe nam turisti i onako dolaze u provod da se opijaju prave sranja, 90 posto pojma nema istoriju pa ni svoju nasa nije vazna. Bageri napred rusi hahaha rusi.

  8. Negde je navedeno da Stanković nije jedini vlasnik te firme što gradi, nego ih ima više. Zašto ne navedete SVE vlasnike nego samo Stankovića? Da li je to pravo novinarstvo? Stalno prozivate druga sredstva informisanja a vi ne dajete primer kako treba. Zašto se u vašim tekstovima oseća govor mržnje? Zar samo Stanković radi nešto loše?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.