Da li izjava ministra Tomislava Momirovića najavljuje rast cene električne energije?

Ostavite komentar


  1. Kakvi izbori i opozicija.
    Uzmimo svoje živote i drzavu u svoje ruke.
    Svi na ulicu ,u odbranu svoje budućnosti.

  2. I kad izadjete na ulicu struja ce se sama od sebe proizvesti, bice jeftinija. Nerviraju me svi koji bi preko ulice resili sve probleme. Eto imali smo ulicu, proteste , izbore i sta se promenilo. Ova nasa opozicija je gora od ovih na vlasti.

  3. „Preduslov za povećanje cena struje treba da bude uvođenje reda u EPS-u.“
    Ovo je ključna rečenica, EPS je kao rupa bez dna nad kojom niko nema stvarnu i potpunu kontrolu.

  4. Ovaj narod, mucav od nepismenosti i puzav od klanjanja, funkcioniše normalno jedino kada ga toliko ugaze, da više nema šta da izgubi. A neki su toliko tvrdoglavi i zli, kao penzioneri, da iako umiru od bolesti i gladi, nastavljaju da istrajavaju u nakaradnom putu. Zato je potrebno da se ove zime smrzavamo, da bismo digli glave iz blata u kojem smo i povikali protiv onih koji nas gaze. Šteta je što moramo da prilazimo težim putem, a imali smo priliku da na izborima to uradimo lakše, ali iskustvo devedesetih je pokazalo da smo neverovatno uporni u glupim stvarima, i da smo sposobni da trpimo neverovatne stvari stvari, dok se konačno ne pokrenemo. Dodatni problem je što mi i dalje ne shvatamo da nam se takve stvari dešavaju zbog nas samih, a ne zbog krivice drugih. Izabrali smo teži put i sada moramo da kusamo plodove tog izbora.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.