Spalionice guma u Kostolcu neće biti?

Ostavite komentar


  1. Nakon 8. sept i objavljivanja oglasa o obavezi izrade studije o uticaju na životnu sredinu, gradska uprava Kostolac šalje zvaničan dopis 23.08. a početkom oktobra zastupnik Power of nature govori za lokalni medij da su pred samom izgradnjom – KAKO JE IAVNOST MOGLA DA ZNA TOKOM TRI MESECA DA OD SPALIONICE NEMA NIŠTA? Ko se uplašio sakupljenih potpisa građana pa sada prekrajate činjenice?

  2. Svima je odavno jasno da od toga nece biti nista, a ovi sto su jurili peticije to su videli samo kao nacin da dodju do politickih poena. Dokaz da njih sustina uopste ne zanima.

Ostavite komentar


Ekonomija

INTERVJU Mario Reljanović: U mnogim mestima u Srbiji radni odnos se posmatra kao redak kapital i pristaje se na sve da se u njemu ostane 10

INTERVJU Mario Reljanović: U mnogim mestima u Srbiji radni odnos se posmatra kao redak kapital i pristaje se na sve da se u njemu ostane

Koliko su prava radnika u našoj zemlji dobro definisana? Zbog čega se u Srbiji ona često krše? Zašto zaposleni i kada su nezadovoljni tretmanom poslodavca ostaju u radnom odnosu, pitanja su o kojima smo uoči Međunarodnog praznika rada razgovarali sa Mariom Reljanovićem, predsednikom udruženja Centar za dostojanstven rad i naučnim saradnikom na Institutu za radno pravo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.