Davno planirani radovi proglašeni za hitne i nepredvidive

Ne zna se gde je Ministarstvo za rad usmerilo novac nakon što je odustalo od sporne nabavke automobila

Ostavite komentar


  1. Dotični.,, nazovi“ ministar osim što je oličenje naprednjačke vlasti i sam po sebi jedna velika sprdnja i sramota, je takođe očigledno i nepresušan izvor koruptivnih radnji, kao i najprimitivnijeg lopovluka.
    Interesuje me samo, hoće li napokon da mu se stane na put, njemu i njegovoj bandi lopova, i kada će da reaguju istražni organi na ove silne navode. STA JOS TREBA DOTIČNI GOSPODIN,, FINANSISTA,, I ČLAN MENZE DA URADI DA BI DOŠLO DO BILO KAKVE REAKCIJE DRŽAVE NA TO!!!

    1. Država ovde ne postoji. Kriminalci na vlasti samo koriste javne institucije koje su zaposeli (na posebno pokvaren i nemoralan način) za lično bogaćenje

  2. Ocekujemo da „finansista“ tj nabedjeni strucnjak uradi nesto kako treba? Kada se na jednom mestu u jednoj osobi nadje neznalica i kriminalac, dobijaju se ovakve price. Ustvari, prica je logicna, mi nismo.

  3. Koji je to bes u ovoj sirotinji iznajmlljuju vozni park. !!! A bre narode dokle ces da trpis???!!

    1. Ovo u cemu zivimo I Vi I Ja se zove efekat skuvane zabe…Setite se kako su nam postepeno zagrevali vodu u kojoj nas kuvaju..Sada mogu da nas kuvaju do mile volje ..ostrasceni smo putem internet komentara ali smo nemocni da bilo sta ucinimo za sebe jer se nas poslao zavrsava na ovakvim stranicama I tu se zaustavlja kompletan domet nasih mogucnosti…Tako da ovo je tek pocetak onoga sto ce nam raditi..

    1. Bas tako SNS je interesna grupa gradjana sa ciljem preusmeravanja novca iz gradjanskih tokova ka svojim racunima i dzepovima! A valjda bi trebalo da budu ideoloska grupa gradjana sa svojim programom , politickim idejama i ciljevima! Nazalost njima je jedini cilj narodni novac i pljacka!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.