Dejan Šoškić: Iseljavanje građana jedan od glavnih problema privrednog razvoja Srbije i regiona

Ostavite komentar


  1. Ovde je nemoguce skolovanje pogledajte fakultete ako hoces nesto da naucis ides u inostranstvo ovde je sve zastarelo.

  2. Stvarno iznenadjujuce. Covek bi rekao da regionom vladaju veleizdajnici i ljudi koji ne veruju u bilo sta i koji su spremni na sve da se dokopaju vlasti i moci a ne iskusni balkanski politicari sa velikim ugledom u svetu koji vode svoje zemlje uspesno vec decenijama kako rezimske novine pisu. Stvarno cudno.

  3. E moj profesore koliko vas je na mom fakultetu bilo ali niko ni da zzcne protiv ovih nadri talenata što sve oteše.Ako i mi smo u završnoj fazi sa malom decom pakovanja za EU.

  4. @ Ako mi se posreci

    Nije dovoljno samo da se tebi posreći, nego i da njih potera maler pa da im ti zapadneš.

  5. Sve stoji sto je rekao profesor, ali bi dodao Jos i ovo. Opština veza, lekar veza, katastar veza, distribucija veza, pa za sve veza i neizvesnost da li će biti završeno.

  6. Vidi, vidi:
    pa i „Danas“ ume da objavi ponekad „korektan“ tekst.
    Profesionalan pristup prof. Šoškića.
    Da li naša zemlja ima „snage“ da putem sistemskih rešenja, animira naše ljude da se vrate.
    Drugim rečima da im omogući subvencije, razne povlastice, a oni njihovim kapitalom, iskustvom, kulturom koju su stekli u poslovanju u pečalbi da naprave njihove biznise u Srbiji.
    Da to budu ne velike (porodične) firme koje će „gospodina kupca“ imati i u zemljama iz kojoh bi se oni vratili.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.