Demokrate započele, a Vučić seče vrpce

* Simonović: Skoro sve investicije koje pominje premijer dogovorene su i započete, a neke i realizovane u vreme mandata prethodne vlasti. To se odnosi i Džonson elektrik, Leoni, Juru, Juru Šin Von, Beneton...
Koliko su tačne tvrdnje Aleksandra Vučića da je ispunio obećanja data građanima Niša pre pet meseci

Ostavite komentar


  1. Tako ce biti i sa nasim ulaskom u EU. Demokrate su zapocele pricu oko toga jos krajem devedesetih a tek sada Vucic radi na tome i zavrsava poglavlja.

  2. Pa, kako stvari stoje, Vučić će za sledeće izbore, ako bude učestvovao u njima, morati da otvara objekte koje je napravio Miloš Obrenović, jer je sve ostalo već prisvojio.

  3. Niš je na kraju prošle godine, po podacima Biroa za zapošljavanje, imao skoro šest hiljada manje nazaposlenih nego 2011.Da li je i ovo zahvaljujući DS?

  4. E, Nislije, pa ko vam je kriv kada verujete Vucicu. Sve sto je obecao, NISTA nije uradjeno. Covek sa logopatijom samo prica, prica, prica.

  5. Sve sto se obeca je macku o rep. Shvatite narode.. od njega cete se samo sendvica najesti za mesec dana.

  6. Gotov si Alek, gotov. Proizvođaču neistina. Industrijo spina. Konglomeratu patetike.

  7. Tako je i sa opstom pljackom zemlje, demokrate zapocele, a naprednjaci dovrsavaju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada? 10

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada?

Među brojnim sporazumima Srbije i Kine, koji su potpisani tokom zvanične posete predsednika te zemlje Si Đinpinga Beogradu, nema nijednog iz oblasti elektroenergetike, a razlog za tako nešto treba tražiti u činjenici da je u tom segmentu naša zemlja prevashodno vezana za evropske standarde, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.