Investitor u ATP Vojvodina: Neverovatnom brzinom obrađen moj predmet od hiljadu strana

Ostavite komentar


  1. Deviću onanarodna ko s đavolom tikve sadi. Dević zaboravlja da je sa pajtosima radikalskim a sada naprednim a zarad profita izmenio plan prostornog udeđenja grada Novog Sada kako bi se na njegovom jeftino kupljenom zemljištu gradila AS Novi Sad. Istu je izgradio i pustio u rad. Ali mu je kao isvim novopečenim biznismenima zinulo d… za brzom zaradom pa je uveo obavezno pranje autobusa pri ulasku na AS, šta je naravno naplaćivao dobrano, uveo skupe peronske karte. Bio je višestruko skuplji kako za putnike tako i za prevoznike od AS GSP Novi Sad. Svi prevoznici su ga vrlo brzo napustili.
    Inače nova AS je trbalo da bude izgrađena preko pruge u blizini ŽSt Novi Sad i sa istom spojena podzemnim prolazom koji bi zapravo spojio tri celine i to ŽSt Novi Sad i glavnu prigradsku i međugradsku AS Novi Sad. Lopovluk se ne isplati.
    Na žalost na kraju će to platiti poreski obveznici.

  2. Aleksandre Vucicu da li je ovakav postupak pravosudja tvoja borba protiv korupcije i nezavosnost drzavnih institucija u sluzbi svih gradjana ?

  3. Novi Sad je postao leglo korupcije i bahatosti u sluzbi SNS-a i njenih miljenika.

  4. Koliko vidim drzava u sluzbi Maje Gojkovic. Korupcijom i privatizovanim sudstvom u sluzbi SNS-a Vucic stiti svoje poslusnike.BRUKA I SRAMOTA

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.