Dinkićev NIP u Vučićevoj režiji

Predsednik lansirao Nacionalni investicioni plan 2.0, vredan 10 milijardi evra

Ostavite komentar


  1. „Po svemu sudeći u javnoj upravi na prava mesta nisu postavljani baš najsposobniji kadrovi“, ocenjuje Madžar
    Mislite? Ma, neeeee, g.profesore, to vam se samo tako čini. Naravno to jeste bila notorna činjenica, ali samo za vreme prošle štetočinske, nenarodne i lopovske vlasti. Čiji je Dinkić bio sastavni deo. I obećavao 1000 evra dividendi po glavi (naivnog) stanovnika. A Vučić je krojio zatvorsko odelce za njega. Ali, to su bila neka druga vremena i neki drugi Vučić i Dinkić. Ili možda ipak nisu?

      1. za razliku od onih koji mašu diplomama državnih fakulteta, a grčevito se bore za državna radna mesta, jer tada ne bi smo bili na dnu.

  2. Super vam slika. Ova slika nasmejanog Vucica pored Dinkica najbolje govori o kakvoj se lazovcini radi. On je u skupstini Srbiji za govornicom nosio zatvorsko odelo za Dinkica govoreci o njemu kao najvecem lopovu. Evo ga, sedi pored najveceg lopova i uziva u njegovom drustvu.

  3. Pokušaću da nabrojim deo predizbornih obećanja aleksandra vučića iz 2012.godine(neka su data i posle toga pošto je dotični neprekidno u kampanji gotovo 8 godina),a vi procenite da li se radi o ortodoksnom lažovu ili ne,odnosno da li je ispunio obećanja ili nije : 100 hiljada stanova po ceni od 300-350eura po m/kv., 10 milijardi evra beskamatnog kredita od njegovih velikih prijatelja iz UAE koje će utrošiti u velike infrastrukturne projekte,Mercedes u Priboju,fabrika mikročipova,fabrika delova za Boing,milioni svinja koje će uzgojiti nemački biznismen Tenis,penzije ne sme niko da dira,ne interesuje ga funkcija predsednika i neće se kandidovati,rešiće 24 sporne privatizacije,doneće Zakon o poreklu imovine,ukinuće pretplatu za RTS,smanjiće broj agencija (povećao je),obnoviće sve toalete po školama i lično će obići sve škole,primaće građane jednom nedeljno od 5h ujutro,objaviće imena ubojica Olivera Ivanovića,objaviće tajne ugovore o BG na vodi,Air Srbiji,RTB-u,PKB-u,Aerodromu Nikola Tesla,ukinuće upotrebu rotacionih svetala, srušiće nelegalni objekat na vrhu Kopaonika,najavio je dolazak Wolksvagena,za Blera i Klintona je govorio da su ratni zločinci,sada ga prvi savetuje dok ga drugi tapše po leđima i prima donaciju od 2 miliona naših evra,tražio je deportaciju Haradinaja u Srbiju da bi ga nepuna dva meseca nakon toga glasovima tzv.“Srpske“ liste (kosovske ispostave SNS-a) postavio na funkciju premijera Kosova,itd,itd,… Nema kraja nabrajanja,ali mislim da je i ovo sasvim dovoljno da iole zdravorazuman čitalac lako proceni o kakvom se čoveku radi ,a koji se nažalost
    našao na najvišoj državnoj poziciji.

    1. Bravo za komentar!
      Lobotomija preostalih nepismenih buzdovana se nastavlja,kao s početkom 1990-tih,s’time je,što je AV AVdobro ispekao zanat uništavanjem Srba,i Srbije,kao i njegov politički tutor.!

    2. Ajme …nista nije uradija od svih tih obecanja …ajme…Pa vec je 7 ( slovima SEDAM ) dugih godina na vlasti …ni Dinkica nije uhapsija … koliko jos planira da vlada sa ekipom ( silni doktori , profesori , pravnici , preletaci i po koji mega trendovac plus naravno Jutka )…ajme…a tek ovaj NOVI ciklus …milijarde eura …meni mirise na ….kamioni …avioni …puni brodovi;;;

  4. Verujem da je predsednik dobro odmerio pre nego što je izašao u javnost sa ovakvim investicijonim planom koji svakako ohrabrujući.

    1. Konacno jedan provucicevski komentar sa punim imenom i prezimenom! Ovo se nije desilo od kada Danas izlazi online! Odmerio da, po rashodima, ali uopste ne po predvidenim prihodima u budzetu sto znaci nova zaduzenja. Pa mi jos nismo napravili ni 1 km pruga ili puteva bez zaduzenja!

  5. Moraće Vučić i Dinkić da se dogovore ko će koji dan šetati onu zatvorsku košulju kojom je radikal Vučić mahao za skupštinskom govornicom. I to veoma brzo.

    1. Ima, ima ih jos poprilicno, vidim ih svakodnevno pocev od komsiluka, pokvarenih i nepismenih.

    2. Centralizacija, otimanje prihoda lokalnoj samoupravi, dovela je do toga da na lokalu nemaš čime da planiraš bilo šta, pa ni izgradnju kanalizacione mreže. Apsurdna je kritika na račun lokalne samouprave kada se sav novac sliva u Beograd, pa ne samo Vučić, nego i njegovi prethodnici su na identičan način vedrili i oblačili.

  6. КАКВА СВИРАЛА, ДРМБОЉ? ДА ЛИ ЋЕ ИНВЕСТИЦИОНИ ПЛАН ИМАТИ ЖРТВЕ?

    На помолу нам је нова забава Инвестициони петогодишњи план у вредности око 12 милијарди евра који је најавио ΛV. Бојим се да је то добар списак имагинарних жеља без објашњење извора финансирати и може ли буџет да отплати камате и задуженост земље за више од 24 милијарде евра. Ваљда смо навикли на хвелоспеве и бајколажи из исте кухиње, плате и пензије веће но икад, повећање плате до просечних 500 евра, забава од четири године, плате веће него у Немачкој, највеће плате у региони, а заборавио је да смо десета беда у свету, како наводи Блумберг. Охрабрујућу вест је изнео ΛV да је „Financial Times“ прогласио Србију за светског првака у привлачењустраних директних инвестиција. Колико ли ће ова титула да омогући вођи да удари камен темељаца и отвори фабрика, путева, фабрика вода, канализације и тоалета? Укратко, биће пуно без броја. Бојим се да ће опет “настрадати” пензионери, jeр се за пензије годишње издвоје 4,55 милијарде евра, и они би могли да допринесу толике инвестиције за само три године, а да ли могу то да преживе без хране, нисам сигуран. Ако је могао четири године да отме 800 милиона евра, наведена активност је још интензивнија и богатија, а да ли ће још један пут пензионери бити жртве? Исплатиће се!

  7. Extra slika. Dajte iz arhive sve AV slike sa onima koje sad pljuje i vredja. Prvo sa Jeremicem

  8. Vaša zloba je zlo koje Srbija nije videla do sada. Crknite od muke .
    Živela Srbija i njen presednik Vučić.

  9. Pa on obecao wc po skolama da obnovi pa nista!Dinkica je promovisao u Skupstini sa zatvorskim odelom a sada mu je zamenik u kancelariji za Arape i Ivica Kojic mu je sef kabineta ex Dinkicev sef kabineta jer „ispekao“ je zanat lopovluka pa vodja uvideo kako da brzo dodje do novca gradjana!Obecavao je svasta a nije objasnio ni odakle mu 114 miliona licnih sredstava za predsednicku kampanju? Od plate? Zato ovom manipulantu veruju njegovi polupismeni glasaci koji znaju samo za pink i informer. Obmanuo je narod i slagao mnogo puta, krediti se dizu, ne zna se koliko vise milijardi treba da vratimo i odakle cemo vracati dok nam stanovnistvo nestaje odlazi za inostranstvo!Koliko je samo bratskih i ortackih firmi sa jednim zaposlenim napunilo dzepove kreditima koji mi gradjani moramo da vratimo?!Sve to vodja radi ne bi li sto vise napunio svoje dzepove dok je na vlasti a ti narode dok se probudis i izadjes na izbore i glasas protiv ovih lopova on ce sam otici negde na Kubu ili Havaje sa milijardama eura i smejati nam se koliko smo glupi ispali i ostavivsi nam samo dugove!

  10. Kanalizacija? Radovi? Pa kanalizacija ide ispod ulica i trtoara, a to znaci nova raskopavanja, preusmeravanja saobracaja, cekanja, preskakanja i guzve u nedogled!

  11. Zastrašujuće je to koliko dugoročne planove predsednik ima,tj.koliko dugo planira da vlada! Sendvičari su sada unaoređeni,neće se više voziti autobusima već imaju šansu da svakog dana imaju avionski prevoz i šansu da malo bolne upoznaju svet.. Nažalost u tom pravcu idemo,sve postaje fiktivno!
    .. Ljiljana

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.