Direct Media United Solutions odlučivanje zasnovano na marketing podacima podiže na viši nivo 1Foto: Direct Media

Direct Media United Solutions nastavlja da bude lider u inovacijama. Iskusnom timu medijskih profesionalaca priključio se tim eksperata, marketing i data stratega, saopštila je ova kompanija.

Osim Marijane Agić-Molnar, novog CEO-a Direct Media, koja je na tržištu podataka prisutna duži niz godina, rukovodeći Adriatic regijom kompanije GfK, tu su i Goran Tintor, Miodrag Vujinović, Dušan Dingarac, Darko Blagoijević i Vesna Škaro-Petrić.

Novi tim, kako je saopšteno, sa sobom nosi posebne veštine vezane za upotrebu, integraciju i analizu različitih setova podataka „kao i duboko razumevanje ponašanja kupaca naših klijenata“.

„Uključivanjem iskusnog tima sa dugogodišnjim karijerama u industriji podataka, Direct Media United Solutions od sada je u mogućnosti da svojim klijentima donošenje odluka zasnovano na marketing podacima podigne na novi nivo. U pitanju je potpuno nova usluga koju druge agencije na našem tržištu nemaju, a koja će klijentima pomoći da bolje iskoriste podatke kojima raspolažu i budu efikasniji u svojim marketing aktivnostima“, dodaje se u saopštenju.
Kako se navodi, podrška klijentima od strane tima stručnjaka Direct Medie ogledaće se u nekoliko segmenata: Bolje korišćenje marketing podataka – podrška klijentima u efikasnijem korišćenju i integraciji podataka (first party data), za bolje marketing odluke i merljive rezultate, zatim veće konverzije i zadovoljstvo kupaca – napredne segmentacije i marketing vođen podacima za personalizovano korisničko iskustvo i njihovo veće zadovoljstvo. Dalje, novi prihodi od retail media – kreiranje dodatnog media inventara ili monetizacija postojećeg radi bolje ponude na advertising tržištu i primenjivi i merljivi uvidi – automatizovano izveštavanje koje donosi bolji uvid u performanse i podržava efikasnije odlučivanje zasnovano na informacijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari