Direct Media United Solutions dobila nagradu za najbolju agenciju za podršku onlajn prodaji 1Foto: PROMO

Na dodeli Hot Spot e-Commerce Awards, u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije, Direct Media United Solutions proglašena je drugi put za redom za najbolju agenciju koja podržava online prodaju, saopštila je ova kompanija.

Ova nagrada važi za jednu od najvažnijih u oblasti internet trgovine u Srbiji.

U kategoriji „Best agency supporting online sales“ za nagradu se nadmetalo šest agencija, a Direct Media je osvojila prvo mesto. Nagradu su u ime Direct Medie preuzele Marijana Agić Molnar CEO Direct Media, Marija Matić, Strategy&Clients Director i Jana Devetak, Head of Digital Customer Experience DMUS.

„Prepoznati smo kao agencija koja doprinosi online prodaji svojih klijenata kroz stručnost, uspešne kampanje i kreativne pristupe i ima značajan uticaj u industriji. Kao vodeći agencijski sistem u jugoistočnoj Evropi, ponosni smo na našu jedinstvenu metodologiju koja kombinuje najbolje od medija, kreativnosti, tehnologije i podataka. Mnogim našim klijentima su razvoj i unapređenje online trgovine prioritet, pa je fokus na digitalnim platformama. Zajedno sa njima kombinujemo sve prednosti i alate online i offline oglašavanja i stvaramo kampanje prilagođene potrebama svakog klijenta. Direct Media je ojačana prošle godine novim timom koji sa sobom nosi posebne veštine vezano za upotrebu, integraciju i analizu različitih setova podataka kao i duboko razumevanje ponašanja kupaca naših klijenata. Tako ojačani, klijentima ćemo pomoći da još bolje iskoriste podatke kojima raspolažu i budu efikasniji u svojim marketing aktivnostima“, ističe Marijana Agić Molnar, CEO Direct Media United Solutions.

Organizator dodele HotSpot eCommerce Awards je eCommerce Asocijacija Srbije.

Ona okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije.

Asocijacije se zalaže za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo procesa kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari