Poslednji dan za glasanje: Glasajte na HotSpot Awards i podržite svoje favorite 1Foto: Promo

E-commerce asocijacija Srbije u želji da prepozna istrajnost i izuzetnost kompanija u 2023. godini, organizuje treću po redu dodelu Hot Spot eCommerce Awards.

U okviru 2 kategorije, 23 nagrade biće dodeljene najuspešnijim firmama širom različitih sektora. Posebna nagrada, eComm Champion, pripašće kompaniji koja se istakla kao vrhunski lider među najboljima.

Svaka online kupovina predstavlja korak ka napretku, a iskustva korisnika igraju ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti elektronske trgovine, produbljivanju odnosa s kompanijama i podršci opštoj digitalizaciji društva. Na izbor pobednika, osim glasova publike, odlučuju i članovi stručnog žirija, koji čine profesionalci iz sveta biznisa, medija, akademske zajednice.

Glasanje javnosti traje do ponoći, 30.01. i odvija se putem zvaničnog sajta www.hotspotawards.com, gde kupci mogu izabrati svoje favorite i dati im svoj glas.

Kompanije koje se bave e-trgovinom unapređuju naš svakodnevni život, omogućavajući nam uštedu vremena i novca. Zato je podrška i priznavanje onih koji pružaju izuzetno korisničko iskustvo od suštinskog značaja. Pozivamo vas da posetite sajt Hot Spot Awards-a i glasate za kompanije koje smatrate vrednima ovih priznanja.

Svečana ceremonija i proglašenje pobednika zakazani su za 07.02. u hotelu Metropol gde će se pred 200 zvanica saopštiti pobednici ovogodišnjeg takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari