Direktor Er Srbije Dane Kondić podneo ostavku

Ostavite komentar


  1. Kada brod tone onda prvo beze zna se ko. U ovom slucaju tone avio kompanija placena i finansirana narodnim parama.

  2. Masala, ovi AV-MALI propadaju, jedan po jedan. Najpre Mercedes, pa Fabrika cipova, pa … , pa Beograd na vodi, pa Ehtihad vazduplohovi. Sad njihovi glavni istorijski projekti postaju: svetlece fontane, novogodisnje jelke, novogodisnja svetleca bizuterija, jarboli, betoniranja cvetnih trgova i travnjaka, tenderi za seoske vitezove …. I normalno masovna podmicivanja, privodjenja, kontrola i prinudna glasanja na lokalnim izborima. Sve ce da procveta u zaledjenoj i zabetonuranoj Srbiji!!

  3. Ma, je li to moguce?! Mali otvara prostor za svoju demisiju sa gradonacelnickog mesta i sa mesta predsednika NO Er Srbija na direktorsko mesto ER Srbija!

  4. E bre Srbi sto ste na kraj srca pa sta smo sve prodali izgubili i pokrali Jedna avio konpanija gore dole.Nego mi je ovaj od nekud poznat "Ja mislim da je to Pera Ciganin"
    Ko nas j….. glasali smo sad pusenje i tacka

  5. Etihad je davno povukao osoblje iz Beograda,sve je laz,Er Sbija je propala od samog starta.Drzava placa Etihadu zakup aviona papreno.Aerodromu niko ne placa taksu za aerodromske usluge,upropastili su uspesnu firmu koja sve sama finansira,mislim na Aerodrom.Radim tamo 18 godina,ovo je najgore vreme za moju firmu,zato sto ima parazita na ledjima,er srbiju i lopova vucica.tonemo svaki dan dublje,mladi odlaze na zapad zbog beznadja i gladi,toliko.

  6. Valjda ce kormilo Air /Er Srbije sada preuzeti gradonacelnik Beograda S.Mali koji je trebao da bude "pusten niz vodu". U slucaju izmene plana u rezervi su
    "patriote" i kadar za sve moguce poslove A.Vulin ili Daca-koferce koji ce moci onima u Moskvi ili Kubi da objasne da su ove avio-kompanije njihovi prijatelji.

  7. U petak letim od Njujorka do Beograda, nasim 51% avioprevoznikom. Bas cu videti kakvi su u poredjenju sa ostalima. Nadam se da se nece do tada raspasti . Javljam iskustva, Ajde da vidimo…..

  8. Odluka o smeni je doneta pre dve nedelje kada je interna revizija Etihada otkrila brojne mahinacije.Samo je radjena da se zastiti intres Etihada a dok revizija AS nije nista radila da se zastiti intres Srbije. Gde su krivicne prijave ? Sad vi njega jurite po Australiji …

  9. Dane Kondić je bio arogantni "stručnjak", direktor koncentracionog logora koji je samo sprovodio odluke mnogo "pametnih" stručnjaka iz Etihada. Osnovna ideja mu je bila da satre sve što ima veze sa Jat-om, kao da je avijacija u Srbiji počela od njega i njegovih. Ne bih o detaljima, to mogu da svedoče brojne kolege, on se bavio vulgarnim i ne profesionalnim maltretiranjem nas "starih" a za to vreme se bahatio privilegijama, duplom platom u Srbiji i UAE….a sve o trošku nas svih što mu nije bilo teško…€ 200.000.000 donacija poreskih obveznika da bi se on pravio velikim stručnjakom. Sramota!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.