Oglasio se Direktorat civilnog vazduhoplovstva povodom greške koja je uslovila haos na aerodromu

Ostavite komentar


  1. A sta sa putnicima? Finansijska nadoknada za zakasmele ili otkazane letove? Sta nekog briga za propuste (ovo)zemaljskog opsluzivanja? Hoce li neko odgovarati za ovu glupost koja,nazalost, postaje svakodnevna?

  2. Koja nadoknada??? Ako dodje do smene tj otpuštanja radnika to znači od direktora pa do radnika? Ko im je direktor? Vreme je za „mrdanja kaveza“

  3. Ovo je neka velika muljačina. Neko je tu nešto radio ispod vode. Po sistemu „šana“. Dignu frku, naprave gužvu i metež, a u toj situaciji promuvaju nešto što bi se inače primetilo. Šaneri tako kradu, a ovi državni (Vučićevi) ko zna šta su promuljali…

  4. Širok je obim razloga, od mita, korupcije ,šverca i raznih muljanja do prikrivanja nečega i nekoga. A najgore što su zaposlene osobe raznih profila nemoralnosti do nesposobnosti. Verovatno ima i poneki „stručnjak“ sa završenom sns skademojom za botovanje – taj im je sigurno na šefovskom mestu. Ali, bez brige narode, sve ćemo mi to platiti. Samo vi ćutite i redovno glasajte za „najpametnijeg“ i bulumentu, jer “ nema niko drugi“!!!! Poštovanje zakona, red, stručnost i znanje, odgovornost – šta to beše???!!

  5. Srbija sa 80 aerodrUma i 500 vazduPlohova iman najintenzivnije rastući vazdušni saobraćaj u najnovijoj istoriji.Tigar smo za ex YU, region, Evropu, obe Amerike, Aziju, Afriku, planetu Zemlju i Mlečni put. Zbog svega toga greške se događaju a inspekcija ne postizava sve da isprati. Zato je neizreciva lakoća bivstvovanja u Srbiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.