Đilas: Kopernikus skuplji od PKB i BORA

Ostavite komentar


  1. Đilas komentariše šta je skuplje, da li komentariše kako je pokrao Srbiju kada je bio na vlasti, sramota.

    1. Sta je to djilas ukrao?Da li se vodi istraga? Da li je osudjen?Zasto ministar sa laznom diplomom ne izadje sa dokazima?Cutimo,zato sto lazete narod.Djilas je uspesno vodio Bg ,pa KSS .A koji je Vas uspeh.

    2. Zemlja zove bota, alo, nije tema da li je Đilas nešto pokrao (ako uopše i jeste), nego nerazumna cifra plaćena za Kopernikus.

    3. Dragojlo, bolje pripazi da ti sendvic ne upljuvaju zunzare. Ne zvaci, gutaj odjedared.

  2. Ti brines o drzavnim parama, ne zasmejavaj nas. Krivo ti je sto nisu otisle u tvoj dzep. Nikada vise i nece, u to budi siguran.

    1. Sam Vučić govori iz tebe. Ako je Djilas lopov zašto nije u zatvoru? Jeli to drzava koja treba da uliva poverenje gradjanima, a u kojoj predsednik priča da je neko lopov, a lopov na slobodi i bavi se politikom? Kako će onda ista ta država da zaštiti mene običnog gradjanina od lopova? E kad bi predsednik svoje dokaze podneo tužilaštvu, pa da nas onda ubedi da je pravičan čovek koji uvek govori istinu, možda bi onda stekao i moju naklonost. Ali svi mi koji mislimo svojom glavom znamo da je rečenica ,,Djilas je lopov“ postala fraza sa kojom skupljate poene kod primitivnog glasačkog tela, i naravno da nemate ništa što bi ukazivalo na njegovo nelegalno poslovanje jer da imate, odavno biste to obelodanili kako bi se rešili najvećeg političkog konkurenta.

  3. Dobro je da bar neki politicar, konkretnim primerima ukazuje na svu besmisao naprednjacko radikalske investicione politike. Radi se zapravo o pranju novca. Tu nema nikakvog ulaganja i novih radnih mesta.
    Podsecanja radi vlada Zorana Djindjica je u decembru 2002. godine preko Poste Srbije otkupila vecinski paket akcija italijanskog Telekoma u Telekomu Srbija za 193 miliona evra. Pa da li je moguce da isti taj Telekom, danas plati jednog osrednjeg operatera kakav je Kopernikus istom sumom. Posebno kad se zna da je Kopernikus manji operater od SBB-a, a Telekomu Srbija da i ne govorimo. Iz aviona se vidi da ovde nisu cista posla, i da neko, a zna se ko je hteo da proda Telekom Srbija, kad vec ne moze da ga otudji za masnu proviziju moze da ga potopi sa kreditiranjem ovakvih investicija. Ali, ako ikakve nade ima da se resimo ovih peraca novca to je mozda Rojtersova vest od juce da se KREDIT SVIS povukla iz Juznoafricke republike. Ova svajcarska banka sa kojom su indirektno najverovatnije povezani i nasi peraci novca, u JAR-u je radila od 2006. godine do juce. Uglavnom je zastupala ‘INVESTITORE’ koji su preko Afrike legalizovali svoje milione iz prljavih poslova, ali su ti pipci i kanali po svemu sudeci dosezali i do Srbije. Sad bi sve te ucesnike u transakcijama od kurira do savetnika, i odgovornih funkcionera vlasti bez cije odluke nema ovakvih transfera, trebalo izvesti pred sud. Mnogi su ljudi zbog njihovih privatnih dilova, ostali bez posla, imovine, pa cak i zivota, a da im nije BOG presudio vec oni koji su umislili da su bogovi u Srbiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.