Dnevnice vodoinstalatera, molera i keramičara u Srbiji idu i do 100 evra, uprkos tome stručnjaci ukazuju na očigledan problem

Ostavite komentar


  1. I naiđu na nekog takozvanog biznismena koji im u Srbiji izlomi kičmu od rada od minimum 12h rada.

  2. Nema od toga nista. Dok plata ne bude 2500-3000e za normalno radno vreme bice ovako. Ja odem preko na 3-4 meseca i kada se vratim nemam potrebu da radim ostalih 8-9 meseci. Kada to shvate nasi vajni preduzimaci i prestanu da budu alavi pa da uzimaju duplo nego sto daju majstoru onda mozda nesto i postignemo.

  3. A kako onda da mladi ljudi budu ucenjeni da se učlane u stranku ako hoće da dobiju posao? Ko će onda da lepi plakate, botuje na netu i sakuplja glasove roditelja i rodbine ako hoće da dobije i ostane na poslu? Ko će ići na mitinge i mahati zastavama ako mladi budu kvalifikovani i radili za dobre plate a da ih stranka ne zaposli?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.