Dobit Komercijalne banke 56 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Kakvo spinovanje javnosti kako bi se prikrile sve mahinacije ove i prethodnih vlasti u Komercijalnoj banci. Tamo ima nedela za 1000 godina robije i to je Ahilova peta Vučića i njegove kamarile kao i kada su dotukli Privrednu banku Beograd i iz nje izvukli preko 100 miliona eura preko tajkuna koji su već bili mrtvi ekonomski. Da ne govorimo o Univerzal banci i ostalim ugašenim bankama. POštanska štedionica je isto leglo svega i svačega.

  2. Nole, svaka ti je rec na mestu! Samo bih dodao da umesto da na optuzenickoj klupi sede ti iz Vuciceve kamarile, koji su zajedno sa Bogicevicem prevarili rukovodstvo Privredne banke, ista ta kamarila je napakovala bankarima iz privredne da oni budu optuzeni. Sramota jedne drzave! Komercijlana ce puci kao balon, pitanje je samo vremena.

  3. Pa da, katastrofa je to sto se desilo sa privrednom bankom, ubb i dr. Stos je u tome da su iskonstruisali aferu pbb da bi se skrenula paznja sa srpske banke, gde je sns napravio stravicne brljotine, pa je njeno spasavanje , a i vrapci na grani znaju da je kostalo oko 150 miliona evra, proglaseno drzavnom tajnom. Pa pogledajte sta se dogadja sa sudjenjem Bogicevicu! Optuznica propade. E, tako i treba! Da li ste stvarno mislili da cete laznom aferom privredna banka da sakrijete pravi kriminal u komercijalnoj, srpskoj, ubb….a o postanskoj da ne govorim! Sve ce zavrsiti na tapetu, evo vec krece. Tako da nemojte ta saopstenja da tako ofrlje pustate, stradace i neko u NBS , ko je morao da zazvizdi kad je trebalo, a nije. Zasto? Odgovor sledi brzo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.