Drakulić: Brzorastuće biljke unose revoluciju u proizvodnju peleta

Proizvođači peleta ukazuju da je uzrok poskupljenja nedostatak sirovina

Ostavite komentar


  1. istina je da postoje brzorastuce biljka,sparuge ili ti spargle rastu za jedno vlazno jutro,ali od toga mozes napraviti dobru npr salatu ili dobar omlet,ostale biljke ne zadovaljavaju brzinom rasta za potrebnu brzinu potreba,sarkasticno je ali istinito da poslednji akter zivota ne mora da spusta sklopku na iskljuceno,mrak je vec tu

  2. Cena u Srbija šume 3600 ,al probaj da kupiš…
    Ne ne…. zna se ko dobije po toj ceni pa prodaje na stovaristu po 9000.
    Lopovi

  3. Čim se narod preorjentisao na pelet došlo do naglog poskupljenja. Sada se opet vraćaju na drva i ugalj što je isplativije. A o zagađenju će se kao i do sada samo pričati.

  4. A to je taj kralj peleta.Kralj bakra,kralj secera,razni neki kraljevi koji se obogatise na racun radnih ljudi u ovoj drzavi.

  5. Inputa struja 56%, smanjene količine ali po niskim cenama, deo količina po visim cenama. Ako sam dobro razumeo, i sve to uzrokuje poskupljenje od 300%. Ja nisam video da je neki inputa skočio 300% ili vise. Klasicno mesetarenje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.