Država da upravlja banjama a ne da daje subvencije

Dodela sredstava investitorima za razvoj banjskog turizma pogrešan potez nadležnih

Ostavite komentar


  1. Poslednjih godina u Vrnjačkoj Banji je renovirano nekoliko državnih hotela, koji su privatizovani za male pare. Sve su to bile velike investicije, više miliona evra, jer se radilo o zapuštenim hotelima, koji sada imaju 4 i 5 zvezdica. Neki od njih još nisu potpuno završeni. Ne krije se da su vlasnici hotela ljudi bliski režimu, funkcioneri partije, pojedini su bili u zatvoru ili su imali krivične prijave. Mada nezvanično se govori da su u vlasništvu najužeg rukovodstva partije, a da su ovi vlasnici samo na papiru. Takve investicije se neće isplatiti decenijama, ali s’obzirom da se radi o nelegalno stečenim novcu profit nije neophodan. Srpske banje je neophodno obnoviti i urediti, ali ovo klasično pranje para, a sada ćemo još davati novac kroz subvencije.

    1. PA STA ??? ewo i ovi iz danas aswe znaju a niko nije podneo tuzbu protiv nekog iz lopovske vlasti…tripujemo da je DANAS I N1 nesto nezawisno..sve su to igrarije za nas koji jos nismo presli na sendvic ,dok draza i ekipa pola piju pola na kajmane daju.

    1. Ne znam tačno odakle su tetke ali bih im svima obezbedio besplatan smeštaj u Požarevačkoj državnoj instituciji.

  2. opet brisete komentare,nisam psovao,vredjao…samo sam rekao da vas je vlast prihrlila pod svoja njedra…
    sramota za DANAS

  3. Ni meni se ne sviđa mnogo šta u ovoj zemlji, ali sam zapazio da je do pre neku godinu ovde sve propadalo. Sada se polako diže, mislim sporo i mnoge stvari bih uradio drugačije. Međutim, javljaju se razni opozicionari i njihovi poštovaoci, koji su i sami imali šansu da urade nešto i nisu uradili, da nam objasne kako nešto treba uraditi. Zašto niste uradili?! Svima bi nam nilo bolje, jer bi ranije krenuli da rastemo, vama bi bilo bolje, jer bi bili na vlasti, i ne bi morali sada da smenjujete Vučića. Samo, tada vam je bilo samo kako nešto pokrasti. Ovi bar pokušavaju da kradu kroz neki posao, a vi ste samo krali.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.