Država dizanjem cena puni kasu

Ostavite komentar


  1. Mora da se prevazidje povecanje penzija i plata, a i cilj od 900 evra prosek. Nije bitno sto ce narod moci da kupi manje za veca primanja

  2. Da, za vreme bivse vlasti cene su „mirovale“, a „nije bilo ni inflacije“. O, cemu vi pricate i kome?

  3. Aprila je zejtin kostao 98-102 dinara sada je 165, to je povecanje 60% prema tome ovo je zlatno doba ovog laznog predCednika koji laze narod.

  4. Dali su penzionerima po 5000 dinara, ali ce im kroz poskupljenje robe i usluga odmah nakon nove godine uzeti najmanje 10.000 a tokom citave godine i citavih 100.000 dinara-. Napredno.

  5. A Sns i dalje za petinu građana jedina opcija na izborima. Šteta je što od tih 20 posto su više od pola siromašni građani koje mediji ubeđuju da im je dobro.

  6. Vodovod nije zvanicno povecao cene, ali meni je racun uvecan za skoro 60% sa nekim nemustim objasnjenjem kako su oni procenili da mi trosimo vise vode nego ranije. Ne znam na osnovu cega su to zakljucili obzirom da mi se cerka udala i odselila, pa nas sada ima manje nego ranije, a i ne radim neke privatne poslove koje sam ranije radio sto je iziskivalo odredjenu potrosnju vode. I najgore je sto ste u takvim situacijama potpuno bespomocni jer ne znate kome da se zalite, a i ako se zalite znate da je to pisi propalo.

  7. Meni 42 evra racun za struju za dva meseca u Helsinkiju , kompijuter nisam izgasio ima jedno dve godine .

  8. ako je to logika zasto povezavate cenu struje u krizi , onda nacucajte struju 200 % da popuniti budzet , makar cela Srbija bila bez struje , vazno je da ovaj Rezim opstane po svaku cenu >> takodje molim gradjane da cute i da se nebune i da cutanjem daju legitimitet ovom rezimu za sve sto cini

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.