„eBerza“ rešenje za ulazak srpskih firmi na globalno tržište

Onlajn trgovina koja omogućava da prodavci prodaju više, a kupci udruživanjem ostvare veće popuste

Ostavite komentar


  1. Video sam ovaj sajt, svidja mi se koncept. Bas razmisljam, da sam neki sitni proizvodjac, ne bi se zamarao i trosio energiju da pravim web sajt. Samo bi proizvodio i na portalu postavljao. Drago mi je da u Srbiji ovako nesto postoji da lakse nasi proizvodi nalaze trziste. Svaka cast za eberzu i ideju!

  2. Kada pogledam klasifikaciju roba i usluga na ovom portalu, jasno mi je kao dan da od ovoga portala ne može da ispadne ništa osim zaboravljene priče. Živi bili i videli.

    1. Hvala na komentaru. Mislimo da bi trebalo napraviti grupisanje u Kategorijama u skladu sa potrebama malih proizvođača koji se bore za svoju poziciju na tržištu. Bili bi smo Vam zahvalni kada bi ste nam pomogli Vašim predlogom. Još jednom hvala na ukazanom.

      1. Moj predlog što se tiče kategorija je da se ugledate na neke uspešne internet prodavnice, npr. od stranih na amazon.com ili ebay.com, od domaćih npr. ekupi.rs, kupujemprodajem.rs, limundo.com, kupindo.com. Takođe, kao što je navedeno u drugom komentaru, da prilagodite aplikaciju za jasniji pregled na mobilnim uređajima.

        1. Hvala na dobrom predlogu. Naš dizajner će pripremiti novu naslovnu stranici po ugledu na već poznate portale. Moramo naglasiti da je lep osećaj kada imate podršku svih Vas koji ste postavili komentare, jer to je put ka napretku. Hvala.

  3. Nije optimizovan za mobilni pregled.Polovina internet saobracaja se generise preko mobilnih platformi sada.

    1. Nažalost mimo naše volje programerska firma je to ostavila za „kasnije“. Svesni smo činjenice da zbog ovoga portal gubi na svojoj korisnosti. Hvala na komentaru.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.