Ekonomisti: Vlast u Srbiji kupuje glasove mladih za 100 evra

Ostavite komentar


  1. Vise glasova ce doneti ovaj naslov sns-u nego 100 evra. Koliko ja poznajem mlade, njih je tesko kupiti za 1000 evra ali sa ovakvom uvredom moze se ocekivati da ce se predomisliti.

  2. To me podseca na Heile Selasije koji gladnom narodu iz otvorenog kabrioleta baca dolare tesko je opisati koliko je primitivno sta se u 21 veku u Srbiji radi, koliko je to ponizavanje naroda

  3. Dali se vlast stidi ovakvih poteza. Da rade sve ovo sto rade i sutra da kazu mi smo pobedili.

  4. Naj mnogobrojniji ciljna glasačka grupa,mladi do 30 god i penzioneri,misli čovek da se osigurao,a šta je sa onim ljudima,preko 30 do 65 god ,što nit su zapošljeni ,nit penzioneri ,država kaže za vas pomoć nije potrebna jer ste naj manja glasačka ciljna grupa,ne može on da nametne mladima svoju volju,možda su gladni ali nisu glupi,hvala Bogu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.