Eksperti ne veruju Vučiću: EPS nema novca da kupuje elektroprivredna preduzeća u okruženju

Eksperti smatraju da Elektroprivredi Srbije nije potrebno javno-privatno partnerstvo, ali i da je preduzeće bez sredstava za eventualne akvizicije

Ostavite komentar


  1. Kupovina i investicije su pitanja za ekonomske, a ne za energetske eksperte. Mnogo je razloga zbog kojih bi ovi prvi sigurno znali da je za takve poslovne poteze vrlo lako pronaći novac.

  2. Vas list Danas je nazalost isti Informer za nijansu mozda i gori. Ama ljudi pisite jednom istinu.

  3. Па Зоки што читаш “ Данас“ кад је за тебе увек и само „Дезинформер“.

  4. Proverite koliki je ukupni dug EPS-a. 800 miliona evra po mnogim internim procenama. Kako misle da sa ovolikim dugom „kupuju druga preduzeca“. Mozda u njegovim radikalnim snovima.

  5. A sto se bvi bavitr precednikovim izjavama….. nema u njima mnogo realnosti, cisto da nesto kaze da ne kazem odvali…

  6. Ko nema para, daj tri elektroprivrede iz regiona, il tri il nijedna…

  7. Prosto. Zaduže državu tj. narod a pro(daju) privatniku tj. sebi i svojim pajtašima.

  8. U EPSu ima stručnih kadrova?! Da li ste sigurni u to? Provereno znam da se kadrovi iz državnih ustanova i firmi masovno proteravaju, a na njihova mesta dovode partijski poslušnici, koji su prirodno nesposobni (otud kupovanje diploma). Nedostatak lekara nam je lako da proverimo, ali nedostatak inžinjera, ekonomista, i naučnika? Malo teže.

Ostavite komentar


Ekonomija

Treća konferencija "InterConnect 2024" 17. i 18. aprila 10

Treća konferencija „InterConnect 2024“ 17. i 18. aprila

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je danas domaće i firme iz regiona da se prijave za treću konferenciju "InterConnect 2024", koja se 17. i 18. aprila održava u Beogradu, a na kojoj će 17 kompanija iz Nemačke, Slovenije, Švedske i Bosne i Hercegovine tražiti dobavlječe koji dolaze pre svega iz sektora metaloprerađivačke industrije, industrije gume i plastike.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.