Enigma poreza koje je Er Srbija platila državi

Tvrdnje Siniše Malog da je nacionalni avio-prevoznik u budžet uplatio 82 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Sve se radi iza kulisa, priče za javnost su šarene laže. Prvo da se objavi CEO ugivor sa Etihadom da saznamo čija je to kompanija. Čak ni fiskalni savet ne zna celu istinu. Koliko je stvaran dug a koliko isisavanje para u džep Etihadu i privatne džepove? Ko je stvarno upravljao kompanijom i ko je napravio dug a ko plaća tuđu štetu? JAT je počeo da stvara dug kada je kasa preduzeća prešla u državne ruke u Slobino vreme pa se svašta finansiralo ( kao i PIO fond) a dug se pripisivao JAT-u. Pitajte ne Vujovića ( dosta krađa je on odradio) nego Mišu Vujinovića ( pošto je prethodni direktor Petrović jadan zbog saznanja o svemu ubijen).

  2. samim tim sto je to,,autorski tekst,jasno je da se radi o pripremi za neku mahinaciju u korist stete Srbije..moguce priprema za predaju kinezima na upravljanje..a isto tako svako novinarsko pitanje a i fiskalnog saveta postaje naizgled suvisno kada Strucnjak SVE POJASNIO.Narocito sto je napisao taj tekst kao da ce da ga citaju strucnjaci koji naravno znaju pravac i domet teksta ..kao i cilj

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.