EPS: Državna preduzeća na listi najvećih dužnika računa za struju

Ostavite komentar


  1. Kako državna preduzeća mogu da duguju državi? Šta, duguju sama sebi?

    1. Kako tako razmišljate? Bez obzira što je državna firma, ona posluje i mora isto da plaća dažbine kao sve druge! Znači da ne posluju efikasno, prave dug, možda zbog ličnih interesa ili zabacivanja novca! Isto i neproduktivni (ćate), imaju godišnji budžet, kojim pokrivaju izdatke! Nema kontrole bilansi što je obavezno!! Zato će zbog takvih podići poreze, cenu struje, parkinga, tv, goriva, tehničkog, itd, da bi pokrili lopovski državni budžet!! Bunite se, tražite transparentnost državne kase, zaustavite to nekontrolisano zaduživanje, inače će 4 sledeće generacije grcati u bedi!!

  2. Otkud je sad Železara državno preduyeće. Odvano su prićali da je prodata Kinezima. Isto i Bor.

  3. pola duga od ove sume duguju Kineske firme pitamse cemu ovo vodi koje ovde lud

  4. Zasto Zorana Mihajlovic ne placa struju za Zeleznice Srbije, a znala je.da nam istrese dzepove do poslednje pare za STARE DUGOVE ZA STRUJU.

  5. Očigledno su pod zaštitom AV & Co. U normalnoj zemlji dug bi bio prinudno naplaćen, umesto da padne na ledja gradjana! Dosta više!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.