EPS: Greškom smo uneli osmicu umesto petice

Čitaocu Danasa Elektroprivreda Srbije upisala potrošnju od 14.800 kilovata za decembar, a on ni do juče nije toliko potrošio

Ostavite komentar


  1. Vrhunac licemerja je slican slucaj sa komsinicom koja je kaznjena od strane Elektrovojvodine, iskljucena joj je i struja i morala je da plati kaznu od 100.000 dinara, jer su njihovi kontrolori utvrdili da je na brojilu manji iznos od onog koji je bio na prethodnom upisu, pa je po njihovom to jasno ukazivalo na kradju struje. Zena u zivotu nije pomislila da uzme nista nikom, a na kraju je ostala u mraku i po komsiluku moleci za pozajmice… Samo Selidba Srbina Spasava

  2. Kako je svo ovo naivno i glupo.Moze da bude greska kod jednog ocitavanja ili nekoliko, ali da budu greske u svim vecim gradovima bas je providno!!Ovo je pokusaj vrha drzave se rukovodstvom EPSa da se pokupi novac od naroda!!!!!!!

  3. EPS je glavni snadbevač novcem (svežim) u svim prljavim rabotama države još od 8- desetih. Sa tim novcem su vođeni ratovi, finasirali izbori… Svo vreme su na KiM uredno plaćali račune i Srbi i Albanci i državne i privatne firme a istovremeno je širena fama da Albanci ne plaćaju račune. Ovo znam iz prve ruke jer su mi stric, brat i supruga bili službenici Elektrokosmeta… Stric savetnik generalnog direktora, brat u obračunu utrošene el. en. a supruga blagajnik naplate. Da ironija bude veća, nikome iz elektrokosmeta nije uplacen ni gram staža (isto je i sa zdravstvom npr.) a naravno da su doprinose na natprosečno velike plate redovno uplaćivani… Zamislite koji je to novac otišao od 1988. god do juna 1999.god. Zato je npr. imam minimalnu penziju od 13.220,00 din. i ako imam 40 godina radnog staza i 67 god. Moja supruga i nemože dobiti penziju jer je 11 god radnog staža otišlo u nepovrat. Po podacima iz PIO KiM preko 36.000 kosovskih penzionera prima zagarantovanih 13.220,00 din. i ako su većina njih bili na rukovodećim radnim mestima sa platama iznad proseka. I zašto da Danas bude samo puki prenosnik tanjugovih ili betinih vesti – gde je istraživačko novinarstvo???

  4. Kako ce sve greske biti ispravljene kad ne postoji nacin da se retroaktivno utvrdi koliko je zaista struje bilo potroseno? A vrlo je bitna tacna cifra jer od nje zavisi u kojoj zoni je trosena struja, te samim tim i kolika joj je cena. Drugim recima, sve je to prazna prica, kao i obicno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.