EPS: Kontrolu brojila obavlja Elektrodistribucija Srbije

Ostavite komentar


  1. Pre 10 tak godina sam imao isti problem,ni dobar da ni mi smo ti i ti.Tri puta za mesec ipo dana su mi upadali u dvoriste i skidali sat.Zadnji put je bila malo napeta situacija ali su postavili posle toga kontrolni sat i bili smo mirni u kuci,na moju i njihovu srecu

  2. Mora neko da plati struju i za one koji trose (kradu) struju vec godinama pa cak ni neznaju kako izgleda racun za struju.I sto je najgore oni nemaju problema sa stednjom inace je za djabe,odnosno na racunima onih koji svoje obaveze ( i naravno njihove) redovno placaju.A verujte mi redovne platise su najsiromasniji slojevi drustva.Bahati i lopovi su ljudi koji znaju da su povlasceni i niko im nemoze nista a vecinom su dobrostojeci zahvaljujuci bahatosti,lopovluku i privilegijama.

  3. Struju najviše i kradu, radnici EPS, i političari, npr. po vikendicama i kućama na Fru škoj gori a verovatno i širom Srbije, na takvim objektima! Pouzdana informacija! Zato „upadaju“, po kućama poštenih građana, kao kauboji, da odvrate pažnju od svojih, specijalno priključenih objekata! Isto je i sa gasom! Napad je najbolja odbrana?! Ali u laži su „kratke noge“!

  4. Nije šija nego vrat ,kako se vade jedni na druge država je namerno podelila EPS na dva dela da bi se lakše muljalo.

  5. Odmah zovite i prijavite policiju da vam je upala banda u kucu u medjuvremenu snimajte ih mobilnim pa tuzba uz medije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.