EPS prinuđena da "pusti" potrošače da je kontrolišu

* Direktor EPS-a formirao Savet za zaštitu potrošača od sedam članova, on je na čelu tog tela, a samo jedan član je iz Centra za zaštitu potrošača
Nakon što je Ministarstvo trgovine pokrenulo postupak protiv Elektroprivrede Srbije na osnovu kolektivne tužbe "kradljivaca struje"

Ostavite komentar


  1. Kakva kontrola,pa papir sve trpi a od stvarne kontrole neće biti ništa.EPS je "država u državi",oni isplate trinestu platu pod plaštom pozajmice koju kasnije otpišu,tamo(u termoelektrani) električar sa trogodišnjem obrazovanjem ima platu od 173.000,00 dinara,tamo fizikalac zarađuje 80.000,00 dinara,…..To je jedan konglomerat izvan sistema u koji niko ne sme da dira,a ovj narod sve to plaća lio plaća.Da se vratim na tezu "niko ne sme da dira",a zašto?
    Odgovor je više nego jasan,jer Kolubara može da "sruši" svaku vlast.

  2. džabe svaka ova naknadna kontrola kad krajnji korisnik – potrošač zahvaljujući trobojnoj tarifi ne zna koliko košta jedan kwh struje koju je potrošio i tako će biti sve dok ne budemo u mogućnosti da iznos svog dugovanja izračunamo množenjem broja potrošenih kolovata i cenom jednog izraženog u dinarima, evro ili dolarskim centima, postojaće (opravdana) sumnja da nas kontinuirano potkradaju. kada se na to dodaju i fiksni troškovi , koji su kao i trobojna tarifa proizvod domaće pameti ili " pameti" , onda vidimo da je svaka ovakva sporadična akcija i odluka menadžmenta eps-a samo zamazivanje očiju naivnih i neverovatno krotkih potrošača. o već tradicionalnom napumpavanju decembarskih i januarskih računa , drugi put.

  3. Ovo citam i nemogu verovati..jedna prica a rade i kradu stalno..ja sam za ovu godinu platila preko sto hiljada i imam i dokaze uplata.. Stalno me tuzi Novosadska agencija neki izvrsioci..i tu mi udare kamate i te njihove takse i ko zna sta..i to mi urade vise puta pa me njihove te papirologije kosta duplo od racuna..i kako ja kao samohrana majka sa dvoje dece i bolesnom mamom to da placam.. Platila dva puta al evo oped kazna..a platila racun 2 oktobra a 25me tuzili..i ko ce to meni objasniti..sve lopov do lopova

  4. Kakva kontrola iz meseca u mesec se krade po racunima evo meni za iste uredjaje koje koristim stalno svaki mesec mi raste potrosnja sto je to nenormalno kada sam bio na razgovoru oni mi samo kazu da je to normalno i da je normalna potrosnja sto je ustvari nenormalna isto tako dok sam imao stari strujomer nikada nisam prelazio 300 kilovata mesecno a sada kako su mi izmestili na banderu i stavili digitalni sat meni se potrosnja povecala jer kako oni kazu stari sat nije merio lepo a sad ovi digitalni navodno mere iskkreno njihove reci mislim dokle c ova srbija da dogura ovako videcemo na svaki nacin kradu gradjane sramota za Srbiju…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.