EPS u gubicima zbog uvoza, sledeći na redu pumpadžije

Enormni rast cene energenata zbog vojne intervencije Moskve već sad utiče na srpske igrače na tržištima električne energije i naftnih derivata

Ostavite komentar


  1. Sav sam se radplakao. Kada je cena nafte na berzi bila 3$ ili 20$ cena goriva na pumpama nije bila 6x ili 20x manja tako da se ne bojim ja za njih.

  2. Odakle pumpadžije uvoze gorivo?
    Koliko znam skoro svi ga kupuju u Pančevu od NISa

  3. U tome i jeste suština neuvodjenja sankcija Rusiji, imajući u vidu da je najveći uvoznik, preradjivač i distributer ruska naftna kompanija. Ali, može doći do situacije da ruski proizvodjač drži niže cene na pumpama od distributera iz EU.

  4. do izbora zamrzli cenu gasa, goriva, struje, hrane, posle izbora nas ocekuje eksplozija cena. Sve sto su KAO dali novac gradjanima, sada ce ga uzeti desetostruko kroz inflaciju. Preklinjem onih 30+30+20 e, samo na gorivu uzece mi to za mesec dana a gde je struja, hrana, grejanje i ostalo sto ce u medjuvremenu poskupeti.

  5. Ģde ti živiš,jel imaš televizor radio,ćoveće u drugim zemljama stigla 2 evra. Da ti nije dao 50 evra pa još 20,000 šta bi .ti,ćekao bi onih 1000 maraka koje ti obećao DOS 2004 godine,što si uzeo te evre bolje ćekaj MARKE

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.