Er Srbija odavno sklonila direktore odgovorne za pilote bez provere BIA

* Direktor Letačkih poslova dobio otkaz; izvršni direktor za saobraćaj "zamoljen da se vrati u Abu Dabi", a direktorka kadrovske službe prešla u drugu firmu
I pre zvanične istrage zbog angažovanja letačkog osoblja koje nije prošlo kroz bezbednosnu proveru, nacionalni avio-prevoznik se otarasio nadležnih rukovodilaca

Ostavite komentar


  1. U tekstu stoji da su odgovorni za to što su piloti leteli bez bezbednosne provere dobili otkaze još pre godinu dana. A onda u istom tekstu piše da je tokom 2017. godine 12 pilota bez bezbednosne provere letelo takođe za Air Serbia. Ovo se baš ne slaže jedno sa drugim. Ako su ovi smenjeni pre godinu dana, ko je onda odgovoran što je ovih 12 letelo cele prošle godine? Kao da Air Serbia hoće malo da se opere, rekao bih 🙂

  2. Ja sam resio problem sa ovom kompanijom. Ne letim njom ni pod kojim uslovima. Jednostavno i bezbolno sam se resio nelagodnosti koje sam morao da trpim ranije. Ovo sa pilotima samo potvrdjuje da sam doneo pravu odluku.

  3. Pa znalo se da su neki ljudi kao sto je Davor Miseljic, pa Kondic , pa Radulovic preko noci dobili srpske pasose.Znalo se 2014 godine da je angazovan preko brokera covek koji je leteo u hrvatskom ratnom zrakoplovstvu i imao cin satnika a sa Korcule je bio i , na funkciji zamenika sefa pilota.Manjinski vlasnik sa apsolutnim upravljackim pravima. Specijalitet SNS a.

  4. Naslov je tačan – Er Srbija je sklonila direktore, čitaj zaštitila… Što nisu prosledili dokaze o kršenju zakona tužilaštvu, nego su zamolili ovog da ode da se brčka u Emiratima. Naslovna slika vam je takodje sugestivne prirode – Er Srbija pokušava da se opere.

  5. Pod hitno mora da se angažuje Vulin kao pilot, jer se pokazao u svim ratovima kao najveći heroj.

  6. Bezbednosne provere prolaze i smrtnici koji rade kao profesionalni vojnici i sl. sa platom od 28000 din. samo onu gamad u skupstini niko ne proverava, a imalo bi se sta proveriti, pa mozda bi ih i ….

  7. Sav civilni vazdusni saobracaj u Evropi u rukama Arapa. Koliko je to bezbedno?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.