Er Srbija povećala broj letova u zimskoj sezoni i do 24 odsto u odnosu na iste periode prošle godine

Ostavite komentar


  1. Da li Air Serbia moze da objasni zasto joj je oduzeta dnevna destinacija za Abu Dabi da bi sada Ethihad Airways, njen manjinski suvlasnik, leteo na toj liniji dva puta dnevno! Dakle, za nas se ne isplati a za njih se isplati. Dalje, nije stvar u obavljanju letaova na vise destinacija za 24 % nego je stvar u pomunjenosti aviona odnosno u ostvarenoj dobti koje nema a drzava dotira iz budzeta iako je to zabranjeno! Pominju se nevazni podaci koje nikad nisam video kod drugih evropskih aviokompanija a sustina se precutkuje!

    1. Etihad, pravi vlasnik Er Srbije, može iako u našu kompaniju, osim verovatno plaćenog mita Dinkiću i familiji Vučić nije uložio skoro ništa nego nas čak odrao za lizing (njihovih) aviona i ustupanje njihovih pilota Er Srbiji, dva puta dnevno da leti za Abu Dabi jer mu Er Srbija za bagatelnu cenu dovozi iz cele Evrope putnike u BG. Ti putnici onda nastavljaju dalje Etihadom- ne samo do Abu Dabija nego i za druge destinacije. To je esenesovska privredna politika. Pljačkaj dok možeš jer vlast ne traje večito!.

  2. Otkazani letovi i haos u najavi. Pitam se s kojim avionima ce Air Srbija to da postigne? Sta ce da se desi kad neki od aviona ispadne iz saobracaja?
    Iz Nisa su krenuli da lete u avgustu i za prva 2 meseca vec imali nekoliko otkazanih letova jer nije bilo aviona. Za NYC nisu leteli 2 nedelje jer nije bilo aviona. A sad hoce da povecaju broj letova za preko 20%…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.