Evropska komisija o Srbiji: Ove godine pad BDP od četiri odsto, iduće rast od šest odsto

Ostavite komentar


  1. Ako Srbija pada ove godine za 4%, a sledeće raste za 6%, onda je pitanje koliki je zaista rast. Reklo bi se 2%.

    1. Tako je 2% sto je 80 miliona e. ili 500.000 tona kukuruza /jedna slaba julska kisa/.

  2. Drugim recima EU ekonomija kao i standard gradjana ce pasti za oko 2% sa 2.000 e na 11960 e, za dve godine a kod nas ce da poraste BDP za 2% kao i standard gradjana za 2%, sto znaci sa 480 e na 489,6 e.PRVI U EUROPI ili kako kaze VUCIC ZLATNO DOBA.

    1. A ti onda pakuj kofer pa idi u Ameriku, tamo je za manje od mesec dana bez posla ostalo više od 40 miliona ljudi … Možda baš tebe čeka „american dream“

Ostavite komentar


Ekonomija

Na sajmu u Mostaru 26 kompanija iz Srbije 8

Na sajmu u Mostaru 26 kompanija iz Srbije

Direktor Sektora za strateške analize usluge i internacionalizaciju Privredne komore Srbije (PKS) Mihailo Vesović ocenio je danas da će srpske firme na 25. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru ostvariti odlične kontakte, imati kvalitetne sastanke i dogovoriti nove poslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.