Fabrički pogoni potencijalno žarište epidemije Covid 19

Radnice u Fori tekstile prekinule rad zbog uslova u vreme pandemije

Ostavite komentar


  1. U Babusnici je i gore,nema maski,rukabica,higijena pogona losa,higijena gatderobe katastrofalna.Sindikat cuti,radnici cute.

    1. Daj otkaz, niko te ne primorava da radiš. Budi privatnik kad si tako sposoban

      1. Dragi Miljane,
        Neki nemaju sredtsva da budu privatnici, I za to je potreban neki pocetni kapotal.
        Drzzava je mnogim kompanijama dala subvencije I preplatila, tako da najmeanje sto joj duguju je da zaposlene kao nizu vrstu vec shodno vanrednom stanju!
        Budite sigurno da su svi njihovi rukovodioci zbrisali, a da ne sede u istim tim pogonima I opusteno setaju I cavrljaju sa radnciima.
        Stidite se.

      2. Dragi naši privatni „biznismeni“ došlo je vreme da budete solidarni sa radicima tj.robovima jer vam mi pravimo kapital.Ako vam je teško da podnesete teret ove epidemije i podelite sa svojim zaposlenima predlažem vam da svoje poslovanje preneste u zemlje EU.Tamo će te bolje da poslujete,jedino što tamo ne mžete da radite kao ovde,bez poštovanja osnovnih ljudskih prava i za minimalac od 280e.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.