Fabrike municije pod pritiskom trgovaca oružjem povezanim s vlašću

Domaća vojna industrija u sve ozbiljnijoj krizi

Ostavite komentar


  1. Najprofitabilniju poslovi: droga, duvan, oruzje, pice… Najcesce umesani: Stefanovic, Gasic, Tesic, Peconi… Dakle kada cemo ovim barabama videti ledja, a da tuzilastvo i sudovi pocnu da rade i smeste ih po zatvoruma, a imovinu i brda para prenesu domovima za nezbrinutu decu, narodnim kuhinjama…

  2. Zar ova gospodjica ili gospodja za strugom ne prati obavezu zastite na radu, ima raspustenu kosu sto je nedopustivo i u osnovnoj skoli se to pokazivalo kao zabranjena stvar … ili je mozda „manekenka“ u pitanju, ko zna.

    1. Gospodine, para za zastitu radnika nema. Kako je ova kamarila zajasila para ima samo za njihove povezane dobavljace, kupce i pranje para preko raznoraznih povezanih firmi. Nije ona kriva, a aneksi i otkazi samo pljuste. Tako je bilo u Kovackom centru gde je drmao MLadja, pa presao u Krusik, zaveo red /doveo svoje/ posmenjivao sve one koji nesto znaju ili imaju mozak. Sada je na redu Zastava isti strucnjak. Raspitajte se dugovi su mnogo veci nastali u njegovo vreme?

  3. Čudo kako niko nije preneo vest iz Rusije da su te minobacačke mine završile u rukama terorista u Siriji.
    A Rusi pre desetak dana lepo na TV-u pokazali ceo lanac, „od proizvodjača do potrošača“, kako se kaže u narodu.

  4. Kasnite sa ovim obraćanjem i najavljenom sindikalnom borbom najmanje 4 godine. Očerupali su privatni prodavci oružjem Krušik, dotukli dobavljači koji su u bliskim vezama i kombinacijama sa najvećom strankom u državi, dok neplansko zapošljavanje, neznanje, nemar, neorganizacija uništvaju dodatno holding svakodnevno. Uz sve to zaklinjete se i pomoć tražite od čoveka koji je postavio partijskog… za generalnog direktora, koji je sve to gore pomenuto, u blizu 5 godina svog mandata, omogućio i koji i dalje svojom „nevidljivom rukom“ upravlja Krušikom i štite interese povlašćenih trgovaca i dobavljača. Partijski covek magaciner iz JAT-a sprma se to da sprovede u svim fabrikma Nasmenske naravno uz pomoc partije. Uostalom Krusikovci njega Jelicica i ekipu poltrona na celu sa Plavsom sindikalcem docekali ste sa lovorikama. Kusajte sa plodove njegovog rada?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.