Fond PIO raspisao oglas za besplatnu rehabilitaciju penzionera u banjama

Ostavite komentar


    1. Ja sam pre pola godine operisao potkolenicu prelom nedavno mi skinuli Ilizarov korisnik sam socijalne pomoći dal imam pravo na besplatnu banju kakva je procedura.

  1. Molim informaciju da li ja kao supruga penzionera , iz zdravstvenih razloga, mogu dati prijavu. Imam,, 51 hod i cekam operaciju kolena oba. Hvala

  2. Nakon što sam se upoznao sa uvjetima navedene beneficije za panzionere inavlide, nebi prihvatio da je koliko besplatno iz razloga da se za vreme boravka u banji određuju merdecinski tretmani, pa me celog boravka maltretiraju raznim pregledima. Ne hvala lepa.

  3. ja sam koristila banju 2018 ali zbog zdravstvenih razloga koje i sad imam asma,diskus hernija,aritmije i jako zamaranje pri setnji da li imam pravo da podnesem zahtev i da li mi treba nova dokumentacija s obzirom da je jako tesko doci do novih papira zbog kovida.hvala ako mi odgovorite.

  4. Postovani, da li ja kao supruga osiguranika imam pravo na besplatno koriscenje banjskih usluga

  5. Mislim da nije baš naj jasnuje! Jutros je gospođa izjavula TV ,jutarnji program, da ima pravo da konkuriše svako ko koristi sredstva iz penzionog fonda ali samo jednom u toku korišćenja penzije a ne jednom godišnje, kako bih i ostali mogli da koriste Banju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.