Gasi se Centar za strna žita

* Skupština grada odlučila da je 44 od 45 zaposlenih u Centru - tehnološki višak
Direktor naučne institucije pisao Aleksandru Vučiću, podsetivši ga na njegova ranija obećanja

Ostavite komentar


  1. Podsetiću da Centar raspolaže sa imovinom od nešto preko 728.000 m2 njiva i skoro 4.100 m2 zgrada. Sramota je što su preko 5 godina u blokadi i da se problem nije rešavao dok još moglo da se reši. Znači dok ne dogori niko to i ne vidi…Ovamo se hvalimo da je poljoprivreda budućnost a iza toga u suštini stoji licemerje i javašluk. Tužno

  2. Politika sprzene privrede, koja nas vodi u siromastvo, zarad stranaca se nastavlja. I centar za strna zita je dosao na red. Kada cemo vecinski razumeti sta nam rade?

  3. A resorni ministar Nedimovic, umesto da spasava ovu svetski poznatu, staru instituciju, sastaje se sa delegacijom Kazahstana, valjda u nadi da ce ga pozvati u Astanu! Da li Nedimovic uopste ima pojma sta je Centar za strna zita?

  4. Ovi ce polako i skole da gase zato sto nisu isplative. Ali naravno da su i skole i instituti isplativi na duge staze…

  5. ma ljudi, kad je vučić obećao ne brinite, poznato je da on drži obećanja, ha ha ha ha ha ha ha ha

  6. Ovaj Blagoje je postavljen za direktora kao inženjer medju 6 doktora nauka i 3 magistra, i to od kada je Vućić na valasti od 2012. do danas. Gradonačelnik ga je ponovo imenovao za direktora 2017.te, a sad javno na sednicama Skupštine Kragujvca iznosi da je to "pijano rukovodstvo". Smejurija kako jedni druge ko bajagi ujedaju a sve ostaje isto!!!!???

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.