Gorivo u Srbiji poskupljuje za oko tri dinara

Očekuje se da će zbog Saudijske Arabije do kraja nedelje benzin i dizel dobiti novu cenu

Ostavite komentar


  1. Malo je 3 dinara, treba barem 15%… Toliko ce biti povecanje plata svim gradjanima Srbije 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    1. U pravu je Vesić kada kaže da rekonstrukcija već rekonstruisanog trga republike neće koštati gradski budžet ni jednog jedimog dinara.

  2. Znaci za skok cene od 1.5$ cena skace za 3 dinara a da je skocila 8$ cena bi se povecala za 5 din. Dobra vam je racunica za maloumnike kojima je to normalno. Ako se spusti ispod 62$ ostaje ovo povecanje od 3 din kao i sva ranija jer smo tako u mogucnosti a i punimo Vucicu budzet da nas ne pita nista o kvalitetu goriva…

  3. Sram vas bilo nikad nisam čuo da ste naglo spustili cenu za 3 dinara zato što je Saudijska Arabija povećala proizvodnju?

  4. Otimacina , i bice sve dok ljudi ne shvate da treba svi da izadju naizbore i da glasaju protiv ove vlasti , koja je najgora od svih do sada .

  5. A gde pise mora da se poveca cena goriva? to sto je skocila cena nafte nema veze sa vezom, ionako nam je skupo a manje kvalitetno gorivo

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.