Goša od sutra u štrajku, država i sindikati bez ijedne reči

 U Goši je radnik izvršio samoubistvo zbog neisplaćenih zarada, ali premijer, ministar rada i sindikati imaju važnija posla * Radnik koji je zbog bede skočio sa vrha fabrike ne uklapa se u savršenu predizbornu sliku Srbije pune novih radnih mesta * Slovački direktor Goše odmah posle samoubistva radnika otputovao u svoju zemlju
Na sednici Socijalno-ekonomskog saveta stanje u fabrici šinskih vozila nije ni pomenuto

Ostavite komentar


  1. Vratimo se unazad i nacicemo ko je unistio GOSU…Svi mi znamo da su demokrate unistile ovu firmu koja je bila jaka i gigant!Neka pitaju Jankovica mozda on zna ko je kriv posto ga ti isti podrzavaju i kriju mu se iza ledja.

  2. Nisu svi radnici gose u strajku, 10 najvrednijih i dalje posteno i cestito nastavlja sa svojim poslom.

  3. CELA SRBIJA BI TREBALO OD DANAS – NE OD SUTRA, DA BUDE U STRAJKU, I NA IZBORE 02. aprila, DOK SE OVO ZLO NE SMENI I SKINE SA GRBACE NARODA. SVE DUGOVE VLAST MORA DA ISPLATI RADNICIMA – MA BILO KOG PREDUZECA, A POGOTOVO ONIH KOJIMA JE ONA DIREKTNO DUZNA KAO OSNIVAC. NA PRIMER, RADNICIMA "ZELTURIST"-a DUGUJE 17 NEISPLACENIH PLATA + DOPRINOSI! RADNICI IMAJU ISUDSKA IZVRSNA RESENJA. DA LI TREBAMO I MI DA KRENEMO SA "VESANJEM" – KAO OVAJ NESRECNI COVEK IZ "GOSE"? SRAM DA BUDE VUCICA I MINISTARKU MIHALOVIC I CELU VLADU I VLAST U SRBIJI – AKO IMAJU SMISLA ZA SRAMOTU, OCIGLEDNO DA NEMAJU.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.