Grad Zrenjanin ponudiće oko 30.000 kvadratnih metara građevinskog zemljišta u Ečkoj

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Zašto svi ćute o situaciji u selu Ečka nadomak fabrike ling long situacija je kritična Kinezi razapinju mreže i kradu ribu iz begeja, postavljaju zamke po ataru i u krivolovu hvataju zeca i drugu divljač sukobljavaju se sa meštanima sela i kupuju sve kuće koje se prodaju, bićemo manjina u rodjenoj zemlji!!!!

  2. Nije pravilno u Ekoj vec Ecki !!!!! Za ime Boga imali neko ko vrsi korekturu tekstova !!!!

  3. Najlakše je rasprodati sve što imaš, a kad potrošiš, onda se zadužuj.
    Samo se pitam: čime ćemo vraćati kredite ako sve rasprodaju?

  4. Blagopocivsi,naucnice MP IDVORSKI uzaludno se prevrcete u grobu.Doneli ste BANAT u miraz Srbiji ,i ako ona to nije trazila.Srbija je deo poklonila Rumuniji,davno, a sada, ostavlja nas savremenike, zitelje Srednjeg Banata, poklanjajuci nas biotop(zemljiste, vodu,vazduh)bez cega nama nema zivota a u ime boljeg naseg sutra naravno u nekoj drugojZemlji .

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.