Grad Zrenjanin ustupa distributivnu mrežu Srbijagasu za dug

Ostavite komentar


  1. Eto na kakav žalostan način se gubi sopstvena svojina i pada u čeljusti mafijaša iz „Srbijagasa“.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  2. Molio bih nekog od nasih ekonomskih strucnjaka da mi odgovori da li je mozda jos koji od gradova u Srbiji imao dugovanja i kako su oni resili taj problem.Koliko se meni cini Srbijagas je naplati sve svoje dugove iz drzavnog budzeta i to vise od milijarde evra pa mi nije jasno o kakvim se sad dugovima radi posebno za Zrenjanin jer sigurno i drugi gradovi duguju i mnogo vise pa im se ne oduzima vlasnistvo na distributivni sistem.Inace koliko znam Zrenjanin je grad koji na svojoj teritoriji ima busotine gasa a da gradjani nemaju nikakve koristi od istih vec samo stetu.

  3. Ovi što prelaze u Srbijagas su verovatno veliki sega mega „stručnjaci“ sa stranačkim knjižicama.

  4. „Grad Zrenjanin ustupa distributivnu mrežu Srbijagasu za dug“
    ŠTA JE „25 PO TUĐEM …“, ILI, KAPITALIZAM „NA KOMUNISTIČKI NAČIN“
    PA ZA PRIVATNI DŽEP, KADA „SRBIJAGAS“ BUDE PRIVATIZOVAN, NA „DRUGARSKI“ NAČIN
    Osnovno pitanje je, kako se može prodavati imovina sela, koja su kao na pr. Elemir, sa 50 km! mreže, plaćene sopstvenim sredstvima, a, koja je, tada opština Zrenjanin, NA SILU preuzela, i koja su, na taj način, pošto im nisu dali da sklope ugovor sa „Srbijagasom“, plaćali veliki deo troškova za gas, tzv. „IZJEDNAČAVANJEM“ CENE, koji su bili ogromni, zbog velikih gubitaka „NA PRENOSU“!!!??? Što će reći, da je cena gasa „direktnih potrošača“, bila ista, kao i onima, kojima je stizala, „na daljinu“, topla voda, na 3 do 4 km!!!
    Posao za USTAVNI SUD ove zemlje!!!
    Ili, da sva sela u Gradu Zrenjaninu, postanu opštine, u kojima živi 40% stanovnika Grada, kao do 1961.jer, kako „zajednička uprava“ brine o tim velikim selima, DOKAZANO, iz dosadašnje prakse, NIJE DOBRO, jer je na štetu sela!!! „Delegatski“ princip, nije zaživeo!
    Pozdrav iz Banata!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.