Građani protestovali zbog poginulih radnika

Ostavite komentar


  1. Pitanje postavljeno na večerašnjem protestu o tome koliko vredi život u Srbiji nažalost je samo retoričko jer je odgovor sadržan u podatku o broju građana koji su ovom pozivu na protest prisustvovali, tačnije nisu, uključujući i mene. I ja ovim strašnim povodom mogu samo da se upitam, i na svoju sramotu, gde se to i zašto izgubila energija pobune, solidarnosti, empatije, ili se sve to izlizalo kao one stare cipele kojima je generacija kojoj pripadam mesecima „šetala“ Beogradom, i ostalim gradovima Srbije, u pustoj veri da nada poslednja umire. Gde smo sad mi?

  2. Jelena se pita sta je s narodom.Evo odgovora-narod je deprimiran,osiromasen,prevaren na desetine puta,okrenut svojim mukama i jadu a mladi samo raymisljaju da sto pre odu iy ovog bezdana.Jelena,iskreno-isti su svi ma koliko to izgledalo stereotipno,otrcano i ponovljeno sto puta.Nema energije jer nema nade.Srbija je u kolapsu,najvise moralnom.Parovi,Yadruga,trucanje na televizijama nekih analiticara strucnjaka sve i svasta.Vidite predsedniku smeta Djilasova Zadruga i stalno je pominje ali Mitrovicev rijaliti nikada pomenuo nije.On narod prosto usmerava da gledaju do djubre od programa jer mu moralno posrnuce i jeftina zabava,najmizernija koja je dno dna srpskog javnog zivota odgovaraju da lakse vlada,da se skrene paznja s realnih problema.Gledam moje Kraljevo,propalo i jadno,postavljaju ljude na funkcije za koje niko u gradu nije cuo,Dodje neki Glisic i neki Zeljo razmeste ih kao drvene figure,priprete im da moraju da slusaju glavnog gazdu a oni su da spona za spajanje i laganje.Jelena,nema nade.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.