Grčića smenjuju i šalju u Koridore umesto Babića

U julu rokada na mestu čelnog čoveka Elektroprivrede Srbije, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Uveliko se Grčić sprema za odlazak, jer napadno krši zabranu zapošljavanja kadrova koji će mu omogućiti privatne poslove. U Nišu zaposlio arhitektu bez potrebe i konkursa za stalno i to iz Prokuplje koji će u datom trenutku nastaviti isplative projekte. Ogroman novac na računima u inostranstvu treba pokriti

    1. Samo poslednjih 10 dana u stalni radni odnos u EPS je primljeno na stotine nestručnih ljudi. Nadamo se da ce novi direktor preispitati ta rešenja i stornirati
      Zbog ovoga pada imidz EPS-a

      1. U Priboju u distribuciju je pre par dana zaposlio čoveka iz Prijepolja čijeg brata je pre 4 meseca smenio sa mesta direktora distribucije Prijepolje i koji se zbog kriminalnih radnji nalazi već 3 meseca u zatvoru ali mu je nagradio brata prijemom u stalni radni odnos na izmišljeno radno mesto i ako je isti kao i brat mu koji je u zatvoru.

    2. Zato gospodin ubrzano sebi registruje privatnu firmu, zlu ne trebalo, neka se nadje. Samo vi safunjajte…

  2. Što ono kažu, od zle gore majka!

    Poštovanje Redakciji Danasa

    1. Ko prodje kroz pecenjaru taj moze i da operise najteze slucajeve.Ovo je drzava bruke i sramote.

      1. Mozes da pricas o pecenjari koliko hoces,ne znam kojim je zakonom zabranjeno da se neko time bavi?jel trebao da ima svoju privatnu elektranu da bi mogao da postane direktor?covek je zaposlio mnogo ljudi,najvise onih koji su ga sretali na ulici,a to sto si ti nezadovoljan svojim zivotom i pljujes ovde po portalima,samim tim se presmesan..najmanje radnika tent-a je bilo iz obrenovca jer su ostale vladajuce stranke dovodile svoje privatne firme i uzimali pare kao sto su gosa,balkan nis itd,dok su gradjani obrenovca bili bez posla..e sad kad su sve te firme oterane odavde jer uzimaju novac nasih gradjana koji se truju samim radom elektrane sad odjednom pobuna..presmesni ste,nema boljeg coveka..ne znam kako niste komentarisali coveka koji ce biti njegova zamena,koji je bio direktor aerodroma,sad ide u eps?koja je to zamena,adekvatan kadar?

    2. Direktor Grčić treba i da objasni kako je i na koji način zaposlio Mariji T. Iz Kruševac, prvo u Zemunsku distribuciju, pa na Banovo brdo i na kraju na Novi Beograd u stalni radni odnos. I to sve da bi ćutala i ne bi svedočila o nepravdi koja je učinjena jednoj ženi. Postoje materijali dokazi.

  3. Dokle ce na celo EPS da postavljaju razne Aleksandre Obradovice, koji o tom preduzecu ne znaju nista vise no da ima direktora, Nadzorni odbor i Aleksadra Vucica koga mora da slusaju svi, a u interesu ne gradjana, nego njegivih „vizija“ i potreba. Zaposleni u EPS mora da stupe u strajk, i da se izbore da na to mesto bude postavljen strucnjak koji je ponikao u EPS i koji ga poznaje kao svoj dzep.

    1. Naravno da nije smena. Sredio čovek EPS, pa ga sad šalju da sredi Koridore. Ko zna, sa tolikim znanjem možda sredi i Drobnjaka. Puno sreće na novom radnom mestu.

  4. Veliki stručnjak Grčić zamenjuje velikog stručnjaka Babića, a na mesto direktora EPS-a stiže veći stručnjak od obojice. Pa se posle pitamo kako to da nam propadaju najveća preduzeća kao Galenika, EPS, Petrohemija, Smedervska železara… Ljudi, koji su jedva imali kapacitet da završe osnovnu školu i posle pokupovali diplome, se postavljaju na rukovodeća mesta u kompleksnim sistemima.

    1. Što bi rekao Nenad Prokić (pre nego što je to potvrdio sopstvenim primerom): “Od srpskih političara, jedino je pokvareniji srpski narod…“Narod je izglaso ovu kakistokratiju, a vi koji imate nešto protiv, izvolite se iseliti van zemlje (dok su još otvorene granice)…

    2. Danas bi mogao da ozbiljno izanalizira sve distribucije i donese zaključak dobro taj EPS uopšte i postoji,samo dođite u Loznicku distribuciju da vidite sodomu i gomoru jedno 70%mozete da otpustite a da posao ne trpi,takvo uhlebljenje i takva. nestrucnost je u takvim razmerama,totalna reorganizacija je potrebna, toliko nepismenih i nemoralnih sa krivičnim prijavama na jednom mestu a umisljeni,samo izlistajte prezimena čitave porodice kriminalizovanih likova sve idealizovano preko javnih nabavki i pokriveno pravno privatnom firmama,sve se zna ko za šta koliko uzima-javna tajna

  5. Direktor Grčić treba i da objasni kako je i na koji način zaposlio Mariji T. Iz Kruševac, prvo u Zemunsku distribuciju, pa na Banovo brdo i na kraju na Novi Beograd u stalni radni odnos. I to sve da bi ćutala i ne bi svedočila o nepravdi koja je učinjena jednoj ženi. Postoje materijali dokazi.

    1. Da vidite sada , pecenjare pored pute , ima da nicu ko pecurke .

  6. Pre ce biti da strucnost I sposobnost Grcica zele da iskoriste kako bi I Koridore doveli u red.

  7. Da. Da precizira, Marija T. Iz Kruševcakojoj je Grčić u januaru ove godine u Eps-u dao posao za stalno je dobila i rukovodeći mesto na Novom Beogradu u Eps-u. Napisaću uskoro i zbog čega…

  8. Ako je ovo istina,možda je vreme da se i koridori dovedu u red kao što je to učinjeno u EPS-u.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.