Guvernerka NBS: Često pitam Vučića da li ga je srpski narod dostojan

Ostavite komentar


  1. Pala ti sekira u med u NBS, gde su ogromne plate i gde rade samo stranački kadrovi bez kvaliteta, kako su se ređali stranke na vlast!!!.

  2. Bolje bi bilo da se pita doticna, da li je On dostojan ovog napacenog i sludjenog Naroda!?

  3. Narod je bitan i na prvom mestu.“Vođe“ dolaze i odlaze. Oni to ne shvataju. Neka se srami ako ima čim. Kako je došla tako će i da ode. A narod preživi i ostane.

  4. Pa jeste, dostojan je. Ovaj narod je politički toliko neobrazovan da zaslužuje sve loše što mu se desilo, pa i ovog Vučića.

  5. GOSPODJA JE U PRAVU
    TREBA CEO NAROD PROMENITI
    „NARODE NADAM SE DA CE TE ZAPAMTITI DOTICNU“
    USTANI SRBIJO

  6. Je li moguce da je ovaj poltron to izjavio? Narod nije zasluzio Vucica? Dajte da ga onda prodamo Svajcarcima, Norvezanima, Dancima, neka ide u bolje narode. Kada pocinje prelazni rok?

  7. Kako te nije sramota. U normalnoj drzavi ti bi mozda (mozda!) bila sef racunovodstva na nekoj veleprodaji, a ovde si u centru finansijske moci sa platom od najmanje 500.000rsd mesecno i iks privilegija. Ne, mi smo nedostojni divljaka sa Zvezdinog severa.

  8. Ne, nismo dostojni Njegove veličine, pa čak ni guvernerkine. Zato odmah, što pre, idite odavde kod nekih boljih. Mi ćemo se već nekako snaći.

  9. Ovo je izjava osobe sa sumljivim doktoratom i ovakva i slične izjave iritiraju veliku većinu stanovnika RS.

  10. Mi smo ovce, a nas dostojni predsjednik pokušava da nas napravi kokoskama. A mi nezahvalni. Treba zaista da digne ruke id nas i ide negdje gdje je bolji narod.

  11. Narod je dostojan svakog poštenog čoveka a ti i Vucic niste dostojni Srpskog naroda.

  12. Od svih izjava, koje sam do sada cuo i procitao, bilo pozicije ili opozicije, ovo je nesto najsramnije. BRUKA!

  13. Ne samo da nije dostojan da bude predsednik. Ne bi bio dostojan ni ovce da cuva. Sibicar obican.

  14. Ovaj narod ga je itekako dostojan. Narod bez pameti i dostojanstva bira ovake i njemu slicne zato bolje i nezasluzuje

  15. Hahahhah!Kakva prozirna,tragikomična,botovska teza sa ciljem odbrane vodje koji je drži tu gde jeste,gde ima platu koja je sramno drska i bezobrazna prema baš svim građanima ove zemlje!Ovo je vrhunsko podilaženje!!!Još neviđeno!!

  16. Nismo dostojni ni tebe ni njega,zato MOLIM VAS IDITE i povedite drugare sa sobom na mesto gde ce vas biti dostojniji.

  17. Sta bi trebao normalan (ako uopste to i jesmo vise) covek da kaze za ovu izjavu i kako da reaguje,tugo najtuznija.

  18. Zašto se pitate gospodjo? Jasno je da je u očima vas iz SNS-a Aleksandar ne samo Veliki već Bog lično. Ali.kad odete pred Svetog Petta shvatićete zabludu.

  19. De smo bre dostojni takve epske velicine,pa lik je ladno progovorio kineski ko maternji..nismo dostojni ni Tebe gospodzo,no trpimo..

  20. Nismo, neka ide negde drugde da nađe neki bolji narod, nas neka pusti da živimo kako možemo i umemo.

  21. Ovakvu gadost kojom ponižava gradjane
    Srbije ne bih mogao da izgovorim ni za
    mnogo veće pare od one „siće“ koju ona
    prima kao guverner.
    Ovo pokazuje koliko je ona kao čelnik
    NBS „nezavisna“.
    Jadno i tužno.

  22. Pokvarena,bezobrazna uvlakuša..Hoće narod da menja kao u Nušićevoj komediji…..Sve što se danas dešava u Srbiji je tragi komedija ili komendija.Pozdrav Dušan

  23. Strah šta će biti sa njom samom.Setite se kako ju je opisao Šešelj.Meni je to stalno u glavi.

  24. Ona često pita Vučića da li ga je srpski narod dostojan!?Svaki dan ga pita. A šta on tebi odgovara ?

  25. To se pitao i Kralj Ibi. I po njemu treba menjati narod. Kad mi ne vidimo šta treba da uradimo.

  26. Potpuno razumem guvernerku,zbog privilegija koje uživa zahvaljujući SNS-u,koje nije mogla ni da sanja na Kosovu,u stanju je da izgovori ovu nečuvenu budalaštinu.

  27. Kakva je samo tabula rasa ova individua koja je umislila da nesto zna a zapravo trecerazredni bankarski sluzbenik i jedan od laznih doktoranata…

  28. Šta smo mi gradjani Novog Sada Bogu zgrešili pa nas kazni udomljavanjem tebe i tvoje tri sestre u našem gradu.Više ste zagadile naš životni prostor od rafinerije.

  29. Ovakva drskost samo dokazuje da oni zaista smatraju da ce na vlasti biti do svoje duboke starosti.

  30. Pa nista lakse, promenite narod. Nadjite bolji koji ce ga biti dostojan a nas ostavite da propadne o bez vas.

  31. Tesko nama sa ovim kosovskim radikalima.Svud ih jadnih ima u drzavnim firmama.Primaju kosovski dodatak I socijalu od tzv Kosova pa ih stvarno treba zaliti.Odavno se zna da je nekom rat, a nekom brat.

  32. Ona ništa, ništa al’ kad progovori…sve se zatrese koliko lupi. I još nešto, mi vas svih zaista nismo dostojni pa haljde vi lepo, idite tamo negde gde će vas prihvatiti oberučke kao velike i osvedočene stručnjake a nas ostavite da se vadimo iz bule u koju ste nas uvalili. Monstrumi jedni.

  33. Da.dostojni su svi sto primaju 75evra mesecno socijalu uz prekid od tri meseca.zivimo u vucicevoj srbiji sa 75e.mi na socijali…najgori sistem ..

  34. Zivi ti guvernerko sa75emesecno.pritom budi bolesna.bez ikoga i budi podstanar.ma sve vas tteba smeniti

  35. Sve je u pravu, covek gine za nas a mi se pravimo blesavi i samo kritikujemo kao da je u pitanju fudbalska utakmica a ne nas zivot.

  36. Joj bre guvernerko dali ste dostojni svog posla..
    Verovatno ste se pitali ali sad ste se usemili tako da se više ništa ne pitate.
    Vrlo je bitno da lepo izgledate molim vas na tome dajte akcenat…sve ostalo dali su stranci vlasnici svih banaka to je beznadežno.

  37. ON je dostojan naroda, a i narod njega. Svakako.
    Dele iste vrednosti, retko govore istinu kada im ne ide u prilog i prstom skoro uvek upiru u drugog.
    Ipak, ruku na srce, ON je ‘malo’ sujetniji od naroda svog.

  38. Odavno niko nije ovako uvredio ovaj nesrećni narod…Narod koji zbog laži kojima ga kljukaju ne vidi ništa i tako slep daje im moć da se ovako bahate nad njim. Narod koji je dostojno stajao na Ceru i jurišao na Kajmakčalanu. Dostojno ginuo za slobodu čitavu svoju istoriju.. Jadnim i tužnim su ga učinili i sad mu se smeju u lice…

  39. Kad izgube vlast a blizu su videće i sama o kakvoj se dostojnosti radi i njenoj a toga kome se klanja

  40. Radila je kao blagajnica na porodicnom stovaristu gradjevinskog materijala u Kosovu Polju. Prodali sve Albancu i dosla u Beograd da nas uci ekonomskoj struci. Tipican naprednjacki kadar koji poslusnost i podanistvo stavlja pre struke i drzavnih interesa. A dali sam ja dostojan Aleksandra, pa trudicu se da budem sto bolji i zasluzim tu cast da budem dostojan takvog genija.

  41. Kakva bezobrazna i prepotentna izjava. Gospođo vi političari uporno zaboravljate bitnu činjenicu,da ste tu zbog naroda,a ne narod zbog vas i da vas isti taj narod plaća. Političari su zamenjliva roba,danas ste tu,sutra ko zna. Bar bi tako trebalo da bude u jednoj demokratskoj državi ali pošto ste vi doktorirali preletanje uz jedne u drugu stranku mislite da ćete cečno biti na tim mestima. Ali…kolo sreće se okreće…kad tad.

  42. gospode pomiluj nas gresnike ………. nismo te dostojni…….. al podari nam sendvic nasusni …..

  43. Radikalska razmišljanja!!! Nikolići, Vučici… sve izrodilo radikalsko gnezdo i sada nas ta bagra koja se docepala vlasti i funkcije, neprestano vredja i drži nam predavanja?! E , kada sve ovo trpimo, možda ovakve i zaslužujemo!!! I Bog je od nas digao ruke….

  44. Jorgovanka to je bar lako ,imate vojsku,policiju,vatrogasce,meficinare ,
    Lepo Krenite da ubijate narod ,redom ne birajući srodstvo, jer on vama ne vredi ništa,zamenite ga sa avganistancima onda ćeš biti zadovoljna

  45. A kako može da guverner jedne Zemlje NE ZNA engleski jezik? E Srbijo šta si doživela!!! Sve gori od goreg nas vuku na giljotinju! Bože spasi!

  46. Cuj gluposti, da li je narod dostojan Vucica?! Bolje ostani u dupetu doticnom, kad si vec tamo. Ne muci se da izlazis. Gadno je koliko mu se nepismene I nestrucne stranacke kolege uvlace! Pa on nece doveka biti na vlasti. Sta ces posle ciniti jado?

  47. Gospodaru, Tvoj nedostojni sam sluga i na kolenima Te molim…….
    Ne plasi se Jorgovanka, dok je On predsednik, tvoje mesto je zabetonirano. On obozava takve. Najvise bi voleo da znam sta bi o svemu rekao Nusic. Cini mi se da bi i on ostao zbunjen.

  48. Ma gospodja je toliko sposobna da bi mozda u najboljem slucaju mogla da bude neki sluzbenik u racunovodstvu, samo za proste operacije.
    Prepotentnost, bahatost i glupost je jedino sto doticna ima u suficitu.

  49. Ovo je toliko bezobrazno da se ne može rečima opisati! Ali dolazi dan kada ćemo promeniti strane. Ne postoje jazbine iz kojih vas nećemo izvući i staviti vam bukagije, doživotno.

  50. Šta je ovo, kakvi su ovo naslovi, kakav je ovo svet! Da li se te nakaze ikad zapitaju o svojoj nedostojnosti?

  51. Ona je doktor kao i Bajatovic, Nesa, Sapic… Izjavila glupost i ostala ziva, nema kraja poltronstvu. Pomozi joj Boze ako nas nisi zaboravio.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.